Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 566 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 566 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.1
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
79% 566
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
8.9

Cette auberge est bien tenue, toute le monde respecte la propreté des lieu ce qui en fait un endroit agréable où séjourner quelques jours. Le personnel est sympatique

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2016
8.3

Good hostel with everything you need. Nice staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2016
9.7

I only stayed a night, but everyone was very nice and it is in a great location. There is plenty of food and shopping within walking distance. The lockers are useful and I felt safe the entire time. The breakfast was pretty basic but had all that I needed. I will stay there again if I head back to Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 srp 2016
4.3

I have been in two rooms and it is so noisy. The walls are so thin and also the Windows don't isolate the noise from outside. This is really bad given the central location of the hostel. It was also very hot in the rooms. I couldn't manage to sleep at all because of noise and hotness

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
19 srp 2016
8.3

Only sad point was you couldn't drink in the hostel :P Staff were amazing and accommodating! A lot of showers, sinks, toilets to access so never had to wait on anyone. Cozy little common lounge. The rooms had air-conditioning which is a must for Spain during the summer. Would have been nice if you could set the temperature though, because the rooms were either sweltering or pretty chilly with the AC on or off.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
8.6

Muy amable el personal, exelente ubicacion!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • filmigas
  • Portugalsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 srp 2016
8.9

Nice and clean. Really good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • karolharumi
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
3 srp 2016
6.6

Alguns da equipe são rudes (tirando dois rapazes da noite) chegamos uma hora antes do check in e da escada mesmo falaram que não podia entrar, tivemos que pedir para deixar as malas, pois nem isso foi oferecido, deixaram, mas com cara de má vontade. Não tem fogão e quando fomos pegar pratos para comer estavam sujos, os chuveiros não funcionavam bem e o café da manhã é sem reposição, chegamos 9:30 e já não tinha quase nada. Quarto espaçoso e com ar condicionado, é o único ponto positivo.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • AURELEMACE
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 srp 2016
5.4

No atmosphere in the common area Just one receptionist able to speak in English The door of my room couldn't be locked

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2016
9.4

Muy buen Hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.