Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 614 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 614 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
21 úno 2017
6.0

You get what you pay for.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
6.0

Location is great and breakfast is simple but filling. 40 minute walk from Atocha station, with San Anton and Miguel market close by, making shopping great, along with major museums; Dali and Picasso fans especially. Cleanliness is a different story, tape everywhere including door knobs, bolt locks on bathrooms were small. Showers and bunk rooms dirty, sheets, mold, bandaids left around, etc. Lockers are outside the room in one common area. Easy to meet people though. Look for better.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
4.6

Staff was so rude(one of them) and while I was trying to carry up mu 20kg luggage for 3 stairs as a 50 kg girl, he just stood there and looked at me until I'm done. After Wouldn't go there again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 úno 2017
7.7

Le falta un poco de limpieza aunque la ubicación es excelente. Un poco "curioso" que debas pagar 1 euro por guardar tu maleta. No todo el personal es amable, pueden mejorar en eso.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
10.0

Bien situado, limpio, buen trato por parte del personal. buen ambiente. totalmente recomendable. si vuelvo a Madrid repetiré.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2017
9.1

En general es muy bueno, me gustó mucho mi estadía ahi!.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
6.6

The place was clean and very centrally located. The staff only spoke spanish and while some were friendly others were very unhelpful. Someone broke into my locker and I was robbed during my stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 led 2017
3.1

Janelas sem cortina! Chuveiros quebrados! Poucos banheiros! A recepção fica no meio o que proporciona barulho em todos os quartos! Sem contar funcionários sem total educação

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
4 led 2017
7.4

A bit noisy but overall a decent place for the price. Free breakfast is very much appreciated!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 pro 2016
7.4

Tuvimos problemas con las reservas y nos querían cobrar (mucho) más, pero llegando allá se resolvió. El hostal tiene cero ambiente, pero los servicios, la ubicación y el personal fueron de buena calidad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.