Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 601 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 601 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.3
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
80% 601
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
4 led 2017
7.4

A bit noisy but overall a decent place for the price. Free breakfast is very much appreciated!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 pro 2016
7.4

Tuvimos problemas con las reservas y nos querían cobrar (mucho) más, pero llegando allá se resolvió. El hostal tiene cero ambiente, pero los servicios, la ubicación y el personal fueron de buena calidad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
31 pro 2016
8.0

An excellent value. Great hot showers. Quiet and super location. Very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 65 Recenze
22 pro 2016
8.0

But you need to pay €5 for stay longer time after check out.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2016
6.6

I stayed at the hostel for one night in a mixed dorm. The employees were really nice but the rooms aren't that clean. I've had worse but the "clean" sheets I got at the reception were covered in hair of other people. In the middle of the night there came other guests...so I could not really sleep.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Bělorusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 pro 2016
8.3

Couldn't sit up straight on the bottom bunk bed without hitting my head hard. And I'm not that tall:( really uncomfortable. But that's like the only bad thing about this hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
6 pro 2016
8.0

Te cobran por esperar en el área común luego del check out , te cobran por dejar la maleta y el desayuno es malo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 lis 2016
9.4

Good for a hostel not bad

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2016
10.0

We stayed unfortunately just for one night but it was pretty comfortable, the staff made all to make us feel comfortable we didn't have any problem at all, it was clean and we would definitely stay again here it's only a couple steps to the metro station and easy to get there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 lis 2016
9.7

Great place to stay, close to the centre and reasonably priced.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.