Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 517 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.9
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
79% 517
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
26 dub 2016
7.7

Awesome location, would recommend staying here for sure. Basic but good breakfast, good security but not much of a social vibe and staff were a bit standoffish. Basic kitchen (microwave) but no stovetop etc.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2016
8.9

Very good hostel for a very reasonable price

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
6.6

La excelente atencion no pudo opacar la falta de limpieza de las camas, ni servicios. Si cuidaran un poco mas los detalles, seria un lugar totalmente recomendable.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
8.3

El hostal está muy bien para pasar un fin de semana. Está muy bien ubicado, y hay mucho ambiente. Las duchas están limpias. El horario del desayuno es un poco corto, y muy poca variedad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 dub 2016
8.9

Buena ubicación, buen trato y limpieza. Los colchones muy duros.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
7.4

Innecesario tener las 24h del día el televisor encendido. Ruido excesivo por parte algunos usuarios que el personal no ataja.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • My_ViTRiOL
  • Portugalsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 bře 2016
7.1

The hostel is alright. Not much going on though. The staff was nice and probably doing their job only. But when I arrived, at about 10am I was told I'd have to wait outside before I checked in. I was tired as hell and thought it wouldn't be such a bad thing if I was allowed to wait inside, in the living room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 bře 2016
6.9

The hostel is located a little walk out from the centre of Madrid but is easily walk-able. The hostel isn't glamorous at all, the breakfast was basic, the toilets smelt funny and the beds were okay. That being said, it was £9 per night and served its purpose extremely well! I met some great people in the room, went out all night and crashed when we got in. All in all, I'd highly recommend the hostel to anyone travelling on a budget (1/2 the cost of others) and who plans to be out exploring.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • azzacalvin6170
  • Australia, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
3 bře 2016
3.1

It's advertises a kitchen just like it's sister hostel it only has a microwave. Overall not the greatest place to stay

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2016
10.0

First stay at a Hostel and it was very clean and staff was friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.