Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Dakura

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 209 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 209 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 čer 2017
5.4

Mucho ruido, las paredes tienen humedad.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čer 2017
8.9

It is quite far from the Old Town square, where most of the attractions are. But the metro station is nearby and I was also able to walk to Charles bridge without much trouble. I made a booking for a female dorm just one week before my visit, hence I did not exactly get the best prices. I paid around 16 euros for one night but it was still worth the money, being a solo female traveler. It has a vintage feel to it and the beds were really comfortable, but not very sturdy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
9.7

Very friendly, clean and good organised at a good price. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
9.4

Very welcoming and helpful front desk. Nothing fancy but clean and safe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 čer 2017
8.0

Nice hostel with beautiful rooms, all is clean, friendly staff, 10 min by metro from center is perfect for Prague, and very comfortable beds and no noice ... was perfect to sleep

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jethier
  • Kanada, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čer 2017
9.1

Excellent hostel! Jus a bit far from the city center.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 čer 2017
8.3

Quite atmosphere but close to transportation. Staff were very helpful and lovely!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
8.9

Amazing helpful staff and really great for the price. Only a 20 min walk into the old part of town. Absolutely gorgeous. Facilities are meant to be vintage and found the other guests very friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2017
9.7

Es un bonito hostal, al menos mi habitación (habitación de 10 personas, mixto, en planta baja) estaba limpia al igual que los sanitarios/duchas. La ubicación quizás no es la mejor, está a 3 paradas del centro en metro, pero lo demás lo compensa. Tranquilo con cocina, jardín, lounge. Buena relación precio/calidad, lo recomiendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 kvě 2017
8.9

Hostel très calme, bien situé: un peu à l'extérieur de la zone touristique principale mais près de la station de métro et de tram donc très facile et rapide pour se déplacer. Plusieurs petits restaurants et terrasses autour. La cuisine est très minimalement équipée. La propreté des lieux ok. Eau chaude dans les douches et excellent wi-fi. Le personnel à la réception était sympathique et ont répondu à nos questions. Je recommande cet hostel. Excellent rapport qualité-prix.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.