Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Croydon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.2
Dobré 1060 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.9
  • Zabezpečení 6.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 5.2
  • Čistota 5.1
  • Zařízení 4.7
ZAREZERVOVAT
6.2
Dobré 1060 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.9
  • Zabezpečení 6.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 5.2
  • Čistota 5.1
  • Zařízení 4.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • msemkiv7641
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
7.7

Top mais église à côté ou je sais pas quoi qui sonne toutes les demi-heure à partir du 7h du matin haha pas moyen de dormir

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
7.1

The best thing about the hostel is the location. Our room was tiny, in comparison with the price we paid.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2017
3.7

Sinceramente espero que este comentaría os ayude para que paseis unas buenas vacaciones y no sea aquí... El personal n está cualificado para atender, no prestan ayuda de ningún tipo.... La habitación súper chica para 8 personas ,ninguna intimidad ,olores y incomodidad por mis cosas que estuve todo el viaje... El cuarto de baño es súper enano ,se embalsaba el agua en todo el baño y ningún tipo de limpieza. Lo único de bueno es la localización inmejorable pero de veras que no vale la pena alojarse

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
2.0

Une auberge ou il n'y a pas de salon mais que des chambres n'a pas d'atmosphère, du tout !! Les chambres sont extrêmement cher : 52€ le samedi soir. Rue piétonne avec énormément de bruit J'ai dut changer de chambre à 22h car il ne m'avais pas informé du changement J'ai en prime perdu mon shampoing Je ne recommande mais vraiment pas cet auberge

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • jasmine_gardiner
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
9 čer 2017
6.9

Awesome location! Quite loud, but what can you expect in the centre of Amsterdam! Rooms had lockers, the doors for the rooms were a little dodgy though, and the stairs! Omg, all I can say is I'm glad I wasn't on one of the higher stories! Sooo steep! Overall stay was good, will definitely recommend

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čer 2017
9.4

Clean hostel right in the centre. Very good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • hhale971025
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 čer 2017
10.0

So sweet, awesome location would stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2017
7.4

Lovely staff and great location in the middle of the red light district. It was very noisy from being right on a busy street, even until past 3am, so bring earplugs if you're a light sleeper. The rooms were simple and old but clean enough, and comfortable beds. There are no common areas so it's better as just a sleeping place.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • lapikawhity
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 kvě 2017
3.4

No deberia estar considerada esa propiedad como un hostel...Los recepcionistas no eran personas capacitadas para atender a turismo extranjeros, no tiene espacios comunes, esta ubicado en plena zona roja, donde tal vez este bueno para ir de noche, pero no para dormir... Es un lugar que deberia costar 10e como muchiisiimo la noche. porque solamente te dan un colchon y un wifi mediopelo. no esperes otra cosa. una lastima ! nos tuvimos que mudar de hostel... y cambio el panorama de la ciudad !

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2017
10.0

Great location!!! 65 steep stairs to our room...whew!! Tight fit with a backpack!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.