Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel City Bed 2

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 1897 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 1897 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 zář 2017
4.9

You get what you pay for, but I had to settle for a 6 person room, even though I made a reservation and had to pay for a 4 person room... but what to do when you want to sleep somewhere at night.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2017
10.0

The Director and receptionist is very sincerely,kindly.I ve been in the hostel second time,and wil be there next year,because it's not just cheap and good hostel,there is interesting and beautiful atmosphere!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 čvc 2017
5.1

The hostel owner was very friendly and helpful and the location was close to transport and then the centre. However the room constantly smelt damp, it was underground so very dark and gloomy, the lockers were also too small to fit any b. The other facilities were no better with the toilet pipe leaking all over the bathroom floor and the shower was falling off the wall. On our last night we arrived back around 1am to find a mouse running out of our room and into the hall way.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 čvc 2017
8.0

Despite first appreances being sketchy and the reception being a desk in a cafe. By the end of our stay I would be more than happy to stay here again. Security - 5 - very safe place, albeit sketchy at first. Location - 5 - right next to meto Staff - 3 - spoke little English but seemed friendly enough Atmosphere - 3 - didn't feel homely but got by Cleanliness - 4 - very clean room, not so much communal showers VFM - 4 - really cheap and nice Facilities - 4 - nice showers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čvc 2017
7.7

Aunque está un poco lejos del centro, no es difícil moverse en metro o autobús a los principales atractivos de la ciudad. Los cuartos son pequeños, la recepción cierra temprano. El personal es muy amable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • hongo023280
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2017
8.0

Atienden bien, muy cerca de la estación ZOB.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
5.4

Das Hostel liegt sehr Zentral, man ist gleich mitten drin und die U-Bahn ist 200m entfernt. Die Ausstattung ist mehr als nur schlicht , es sind keine Schränke/Spint auf dem Zimmer, Die Einrichtung ist schon ganz schön abgewohnt. Es fehlen Aufenthaltsräume, zum Glück waren wir bei schönem Wetter da, da konnte man sich draußen aufhalten. Die sanitären Einrichtungen sind zwar sauber, aber wohlfühlen ist nicht. Der Chef ist sehr flexibel, freundlich und hilfsbereit.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
8.3

Privatzimmer abschließbar, Haustür und Hoftor mit Zahlenschloss. Lage ist Wilmersdorf, ca. 3 Minuten zur U-Bahn. Der Mitarbeiter war freundlich und hilfsbereit. Die Atmosphäre ist okay, es schien aber auch nicht viel los zu sein. Sauber war es auf jeden Fall. Ausstattung auch okay. 2er Zimmer ist geflicktes Hochbett, abgeschlossener Schrank, recht eng. Nicht zu öffnendes Fenster mit nicht arbeitendem Ventilator drin, man hört die (recht ruhige) Straße. Duschen und Toiletten gemeinschaftlich.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×