Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 1035 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 1035 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • pumas_jl8073
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 dub 2017
9.7

Excelente hostel, mi 2da vez en el y pienso volver, muy buen ambiente (y)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
9.4

Muy buena onda!!! Fiesta asegurada!!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
9.7

El detalle de los tapones para oídos fue genial, me permitió dormir sin enterarme de nada. La onda del staff es genial, el bar al lado de la pileta en la terraza es buenísimo. Me hubiera gustado quedarme más!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Genial.. cumplieron su objetivo... Gracias por tu buena onda.. Saludos :)

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
5.7

Mejorar la limpieza y las normas de convivencia. Las habitaciones no tienen ventilación

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
10.0

Guys the hostel is just amazing! I really had a great time. The guys that work there are so friendly and helpful. The location is perfect (5 min walking to the vans stop).They also have free tour to diferents beachs every day. I don't speak spanish but I had no problem to comunicate in english and portuguese. Just amazing. Super recomendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 dub 2017
9.1

The staff is really nice and helpful ! And nothing to say about the security, very safe. The rooms are too small with too many beds in my opinion. Sharing a room with more than 5 people start being hard, specially for the bathroom. Towels not included (you can "rent" it). After all, I stayed only one night... hard for me to be objective.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

Siempre es una gran experiencia hospedarme en Hoste Che, el personal siempre es muy atento y amigable y las noches en la terraza son lo mejor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Esperamos que vuelvas pronto.. Saludos Isma

  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
10.0

i have stayed at che for 2 weeks and it is by far the best hostel i styed in my vacation. the rooms are very clean. the stuff are wiling to help with everything. and every day hostel che knows how to party. if you love latino music and beer thisis the perfect place for you !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much Shlomo. We hope to see you soon to play beerpong. Greetings from all staff ..

  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2017
7.7

Muy bueno!(

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias juli... Esperamos verte pronto. Saludos.

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 bře 2017
9.7

I had a great time. Staff friendly and helpful. The breakfast is very good and the dinner as well. A party hostel. My only complaining is about the shower.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your opinion... We are working on solving that problem .. Greetings.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.