Hostelworld.com

Hostel Central Ilhabela

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 58 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 58 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.7
Hostel Central Ilhabela Located at Rua Irene R. Barbosa, 116, , Ilhabela.
Hostel Central Ilhabela
Brazil
Ilhabela Sao Paulo 11630-000 Rua Irene R. Barbosa, 116
90% 58
-23.7834598 -45.3556823
Hostel Central Ilhabela
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
10.0

Great place to stay! Most friendly and helpful staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
10.0

Hostel Central is a wonderful option for anyone wanting to travel to Ilhabela. The facility is very clean, the atmosphere is very homelike, and the staff are extremely welcoming and speak various languages. I have stayed in hostels all over the world and Hostel Central is one of the best that I have had the pleasure to enjoy. I will absolutely be booking Hostel Central for my next visit to Ilhabela.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
8 dub 2016
10.0

Excelente local para ficar com baixo custo em Ilhabela

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
8.6

I really appreciated how clean and cute the hostel was and how friendly the staff was. The guests all seemed very comfortable. I felt comfortable and safe throughout my stay. However there was an incident in my dorm that invloved a drunk hostel mate who was vomiting. The staff were not very helpful in finding a solution about what to do with her and left it to the rest of us. It spoiled my last night there even after enjoying my three other nights.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • kadhija
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 bře 2016
10.0

Nos agrado mucho el hostel. Los recomiendo. Muy buena relacion precio calidad. Volveremos en cualquier momento. Saludos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2016
5.7

El precio en relación a lo que entregaba el hostel no era coherente. La limpieza no era buena y la ducha no tenía vidrio ni tampoco cortina, la pieza se limpió dos veces de los casi 5 que nos quedamos y el baño que era solo para la gente de la pieza, termino siendo para otros huéspedes.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 úno 2016
6.9

En las habitaciones se necesita mas frío, hace mucho calor . no me gusto la actitud del dueño del hostel . cada vez que le preguntaba algo no tenía la mejor forma y calidez de responder . el hostel esta bien , pero le falta energía .

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2016
9.7

The location of the hostel is great and the hostel staff is really cool. They help me to knows a lot about the island and can give you advise what to do. The price of the stay is fair and the rooms are clean and also have air conditioning. The break fast is Brazil standard (Coffee, bread, cheese, ham and milk, juice and fruits). In general, the hostel is really nice, If you choose Ilha Central Hostel you'll gonna be a great experience in Ilhabela - SP/ Brazil

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 led 2016
10.0

Excelente el hostel y la disposicion del personal para colaborar con los huéspedes, informando sobre excursiones y activactividades.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 pro 2015
10.0

O atendimento do Hostel foi excelente quanto ao cancelamento da reserva.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.