Hostelworld.com

Hostel Centraal

Ceny
mapa
Recenze
6.4
Dobré 642 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.7
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 6.6
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 5.9
ZAREZERVOVAT
6.4
Dobré 642 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.7
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 6.6
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 5.9
Hostel Centraal Located at Plantage Kerklaan 19, , Amsterdam.
Hostel Centraal
Netherlands
Amsterdam 1018SZ Plantage Kerklaan 19
64% 642
52.3661140 4.9113821
Hostel Centraal
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 čer 2016
10.0

Un poco pequeñas las habitaciones

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
3.7

Salve il mio nome è Lanzalotti Fabrizio nato a Torino il 23/03/1990.Ho pernottato 7 notti (dal 19/05/16al 26/05/16 al hostel central di amsterdam in plantage kerklaan 19 1018SZ conosciuto tramite booking e ho da avvisarvi su 3 cose in modo particolare. La prima, ci hanno vietato di usare la cucina (solo per lo staff) obbligandoci a mangiare fuori ogni giorno con notevole dispendio. La seconda, non c'è modo di lavare la biancheria sporca, e la terza ma non meno importante il Wi-Fi non funziona c

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
4.9

Sur le site vous annonciez des chambres de 12 lits alors qu'il y en avait 24 .... ( avec deux douches et deux toilettes ) Je veux bien comprendre que vous prenez un pourcentage mais payez 80€ deux nuits alors que quand on arrive devant l'auberge c'est 24 € les 2 nuits c'est pas très agréable ! Sinon le voyages c'est très bien passez je recommande cette ville pour des jeunes qui veulent s'amuser !

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
8.6

Personnel adorable, très bonne ambiance ! Les réceptionistes sont tous hyper gentil et arrangeants et l'ambiance est geniale. L'hôtel en lui même est petit et les douches aussi ce qui n'est pas pratique. Mais la bonne ambiance et l'emplacement près du centre l'emporte sur mon appréciation ! Si vous cherchez un endroit sympa pour poser vos affaires et dormir, foncez

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
5.7

La habitación en la que estuvimos alojadas era mixta y de 12 personas, era demasiado pequeña para albergar a tanta gente. La limpieza de la habitación era nefasta, debajo de las camas estaba lleno de polvo, las cortinas sucias y las alfombras de las duchas olían fatal. A pesar de estos defectos, el personal era muy atento y la ubicación fantástica. Finalmente, decir que para la calidad y las condiciones de este hostal el precio es demasiado excesivo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2016
2.0

This was the worst Hostel experience I have ever had. To be honest, I'm not sure if this establishment is even running anymore. Don't. Make. A reservation. If you do, read there policies like a hawk. I was set to stay here until the recent bombings in Brussels, so I canceled my reservation to avoid travel risks. NOTE:the bombings happened less than 72 hours before my reservation, so since I canceled "late", this hostel still charged me the full payment as if I stayed there. No crises excepti

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2016
3.7
Přeloženo: Google

Ve funkci místnosti pouhých 3 zásuvek. Vion 5 světelných zdrojů je pouze jednou! zbytek je odcizen nebo tak něco. Palandy jsou uvedeny bez zábradlí, velmi gefählrich! Přikrývky jsou extrémně špinavé a obarví se. V koupelně nemůžete zapití a sprchy v hlavním nádraží jsou čistší. Přestože se jedná o ubytovna, ale tam spát jedno mpüsste skutečně získat peníze. 60 Euri za osobu na jednu noc, bez topení aaber spláchnutí toalety, světlý.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 úno 2016
4.9

Estructuralmente esta mal, las escaleras para subir son realmente pequeñas y empinadas. No existe acensor y tampoco el personal te va a ayudar. Hay paredes son terminar y se escucha mucho ruido en las noches. Existen solo dos enchufes para una habitación de 8 personas. Tienes que pagar por un locker, y si tu equipaje es grande solo lo puedes dejar expuesto en tu habitación. A pesar de todo eso, si solo buscas una cama ( estrecha) y un lugar calentito para pasar la noche, cumple su función.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2016
9.4
Přeloženo: Google

Velmi šťastná, dobré služby, úklid .. Všechny Boen

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 led 2016
3.4
Přeloženo: Google

Zásuvky visely ze stěn, tam byly holé dráty v místnosti, jedna zásuvka pro celý pokoj, WC se vniknout správně, podivný zápach v koupelně, pokoj byl opravdu dusno, schody byly způsob, jak zúžit. Tyto směry nejsou přesné, tramvajová zastávka se jmenuje Artis, pěšky směrem k zoologické zahradě a pak odbočit vpravo na křižovatce. By nedoporučoval

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.