Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Casa Verde Santa Ana

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
10.0
Nádherný 110 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 10.0
ZAREZERVOVAT
10.0
Nádherný 110 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 10.0
Hostel Casa Verde Santa Ana Located at 7 Calle Poniente, Entre 8 y 10 av. sur. #25, Santa Ana.
Hostel Casa Verde Santa Ana
El Salvador
Santa Ana 7� Calle Poniente, Entre 8 y 10 av. sur. #25
100% 110
13.9923264 -89.5611798
Hostel Casa Verde Santa Ana
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2016
10.0

This hostel is amazing! Honestly the best hostel I have ever stayed in. Carlos the owner and his cousin, also Carlos, went above and beyond to make us feel welcome and help us any questions we had. We also received a lot of help when it came to sorting out our bus into Nicuragua. The staff are all so friendly and the place is so clean. I would recommend this place to anyone in a heartbeat.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

you are the best, thanks for this comment. carlos :)

  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

Absolutely beautiful Thank you very, very much 😊😊😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2016
10.0

By far the BEST hostel i have ever stayed in. Bets kitchen (2 infact), close to the buses, bed are comfy, bathrooms are super clean. Loved it so much i stayed alot longer than planned!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 44 Recenze
25 kvě 2016
10.0

If you didn't give this hostel a 10, you didn't stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 kvě 2016
10.0

Definitely one of my favorite stays in Central America. Carlos is fantastic and really makes you feel at home. Beds are comfortable, washrooms are clean & the kitchen is well equipped. They even have a wine cellar! Love it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 kvě 2016
10.0

Couldn't think of a thing I would change about this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
2 kvě 2016
10.0

From all hostels we have stayed so far, this was the best one. Absolutely outstanding. We definitely and highly can reccommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
16 dub 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. The staff member was extremely friendly, helpful, and spoke English.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 bře 2016
10.0

Lindo lugar. Excelentes personas. Mejor no se puede

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

gracias amigos, es un placer conocer personas como ustedes. familia casa verde

  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
8 bře 2016
10.0
Přeloženo: Google

Nejlepší ubytovna jsem zůstal v ... Carlos dělá surethat dostanete vše, co potřebují, a Gerardo řidič velmi příjemné a užitečné pro získávání kolem. Velmi pěkný a uvolněná atmosféra

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

thanks, and comeback soon. :)

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.