Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Buffalo Niagara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 830 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 830 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 47 Recenze
28 úno 2017
9.4

Nice quiet hostel in a good location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 úno 2017
10.0

Staff is comprised of informative communicators! Hostel was very clean and safe, located up the road from the police station. Even better, it neighbors restaurants and theaters! I stayed here while sitting for the bar exam and the staff was very accommodating, even sharing the best "study spots" in town. If I'm in town, I'll likely stay here again. Thanks for the hospitality!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

Great place to stay while you're in Buffalo. Friendly staff - free coffee in the mornings. I only stayed one night mid-week winter season and it was pretty empty.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
8.6

Had a great time, as always the staff is great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Vietnam, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 led 2017
8.9

It was a nice stay at this hostel. Spacious and clean room, bathroom also very clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
8.6

all right, very clean but too cold in the night

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
17 lis 2016
9.1

Great hostel, super cozy atmosphere and easy to meet others. Not too far away from the bus station or bars and restaurants. When I was there, they had an art exhibition which was also pretty cool!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 říj 2016
10.0

Emplacement plein centre-ville, pas loin de la gare routière mais à 3h30 de marche de la gare ferroviaire (1 bus par heure pour rejoindre une autre connexion de bus) Mobilier un peu vétuste, mais atmosphère très sympathique, personnel attentionné, courtois, avide de partager les informations. On se sent bien et totalement en sécurité. Je recommande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 říj 2016
9.4

Very nice and social hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 říj 2016
9.7

The staff was so nice to help me with all my many questions! Nice place to stay. Loaction is perfect. Right where everything happens.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.