Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Buffalo Niagara

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 764 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 764 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
Hostel Buffalo Niagara Located at 667 Main Street, , Buffalo.
Hostel Buffalo Niagara
USA
Buffalo NY New York 14203 667 Main Street
91% 764
42.8927244 -78.8720512
Hostel Buffalo Niagara
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
10.0

Came for the bar exam and had amazing time staying at hostel buffalo-niagara. Almost everyone was here for the exam so we ended up studying together and celebrating together after the bar. The staff are very nice and helpful, and their bike sharing program saved me so much time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2016
9.4

Super niedliches Hostel! Fühlt man sich wie daheim! Sehr sauber und sehr hilfsbereit bei auftretenden Fragen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
8.0

It was the cheapest way to visit Niagara Falls. I was enjoyethank. Thank you.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2016
10.0

Great! The staff were so friendly, everything was clean, the place it's so nice. Honestly one of the best hostels I've ever been to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2016
10.0

J'ADORE VOTRE HOTEL

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 čvc 2016
9.1

You can hire bikes for free :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čer 2016
6.0

This hostel was okay. The front staff is very cold and not really all that helpful, it just didn't seem like they wanted to be there. The hostel itself was cute, but I also just felt like the city of Buffalo was unsafe. I'd rather stay in Toronto or in a hotel than in this hostel again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 čer 2016
7.4

バッファローの中では安いです。

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čer 2016
8.9

Recomiendo este hostel a todo aquel que quiera visitar las cataratas del Niágara y se vaya a alojar en Buffalo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 čer 2016
8.0

Auberge destinée à un court passage, pour 1 ou 2 nuits je la recommande. Par contre pour plus, il manque selon moi des animations

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.