Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 1,094 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 1,094 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.0
Hostel Bella Capri Located at Via Melisurgo 4, , Naples.
Hostel Bella Capri
Italy
Naples Campania 80133 Via Melisurgo 4
69% 1094
40.8400803 14.2551469
Hostel Bella Capri
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 lis 2016
8.9

Questo ostello è fantastico, il personale è gentilissimo e molto disponibile. Il posto è accogliente, le camere e i bagni sono puliti, in più c'è una sala da pranzo, più una cucina in cui si possono conservare i propri cibi e cucinarsi i pasti.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 lis 2016
8.9

personale educato, disponibile (mi hanno indicato dove trovare alcuni luoghi, cosa fare e vedere a Napoli). buona la colazione e la pulizia (molto ordinato) ottimo rapporto qualità-prezzo. mi sono trovato molto bene

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 lis 2016
9.1

Mi è stato assegnato come alloggio per un convegno. La prima cosa che colpisce è la cordialità del personale che ti fa sentire immediatamente a casa. L'ostello è pulito, ha il wifi libero, la TV con il lettore DVD nelle stanze e poi è situato in una posizione comodissima per visitare la città. Consigliatissimo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
10.0

Ottimo ostello pulitissimo e dall'ambiente accogliente. Per essere un ostello come si definisce è veramente di ottimo livello!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 lis 2016
10.0

Vicinissimo al centro storico, meno di cinque minuti di passeggio, la struttura è davvero eccezionale. Le persone che ci lavorano sono gentili, solari e disponibilissimi; Le stanze sono pulite e soprattutto lo sono i bagni! I prezzi sono giusti! Nessuna pecca, nessun problema, nessun disturbo..anzi! Consigliatissimo!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 48 Recenze
14 lis 2016
6.3

the hostel is in a 6º floor and you need a 5 cents coin to use the lift, if you dont have it, use the stairs to 6º floor,,,!! during the day you can,t use kitchen utensils and cutlery as they are under lock. windows in the room i stayed did,t close properly and was really cold that night, it was raining all day long.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 lis 2016
9.7

If arriving at night, make sure to drive a TAXI. You can Google this, or call the hostel staff, but ask the taxi driver for the fixed tariff. The receptionist was very sweet and helpful in teaching us how to get by in Naples. He taught me tips on how to avoid getting pick-pocketed and the best ways to get to the places I wanted to the next day. The entrance may be hard to find, but once you get into the main building complex, you can look for the logo and eventually find your way in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 lis 2016
2.0

Mi estadía ahí fue grata. Hasta el momento de acostarme en esas camas infernales. Todo el servicio puede ser bueno, pero si para lo único que tu realmente pagas es malo no mereces una buena puntación. Pedí que me devolvieran mi dinero al segundo día de estancia me quería cambiar de hostal me dijieron que no podían que me cambiarían de pieza. Estas piezas eran igualmente que la anterior camas horribles resortes que se te pegan a la espalda y camas pequeñas aún me duele la espalda.NO HOSPEDEN AHI

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 říj 2016
9.4

Buen hostal, pero hay muchos mosquitos!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 říj 2016
8.9

Buena relación precio calidad, baño en habitación, bien ubicado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.