Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 1,063 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 1,063 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 6.0
Hostel Bella Capri Located at Via Melisurgo 4, , Naples.
Hostel Bella Capri
Italy
Naples Campania 80133 Via Melisurgo 4
69% 1063
40.8400803 14.2551469
Hostel Bella Capri
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 zář 2016
3.7

AVOID IF YOU HAVE ANY OTHER CHOICE. Other bedbug reviews were not fake, this place has them. All of the facilities were dirty and the bed was painful. Guests were generally of the rude crowd and staff were not friendly. I regret my stay there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
20 zář 2016
7.1

Good location, helpful staff. Beds were dirty, very close together and air conditioning was not working. If you don't care this would be a place for you. I wouldn't stay there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 zář 2016
6.3

Quartos sem tomadas, camas amontoadas e com percevejos. Café da manhã não é bom, apenas um croissant. Os staffs eram gentis.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
8.6

nothing special

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
4.0

Sono stato in tanti ostelli in giro per il mondo e forse non ne ho mai visto uno così sporco. La prima notte sono stato preso d'assalto da cimici del letto che mi hanno punto e fatto venire una reazione allergica su varie parti del corpo. Ho dovuto comprare una crema antistaminica per alleviare l'effetto allergico. La seconda notte ho cambiato letto e non è cambiato nulla. Sono dunque uscito dalla stanza e ho "dormito" su due sedie nell'area comune. Pulizia davvero PESSIMA.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2016
7.4

Prima hostel, zeker gezien de prijs. Zit in een groot complex nabij het centrum aan de waterkant. Het complex lijkt redelijk rustig, het hostel gebruikt twee verdiepingen. Vreemd is dat de receptie niet voor de trap zit, waardoor je in principe zo het hostel binnenloopt als de deuren van het gebouw open zijn. In mijn geval was het kussen toe aan vervanging (werd bij elkaar gehouden door het kussensloop). Het ontbijt is soms een beetje incompleet (niet alle dagen thee).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
8.0

l'ostello non è male per nulla, è abbastanza pulito, con ampio spazio per il pranzo, alla reception lo staff era gentile ed efficace, wifi funziona. La posizione permette raggiungere il Castel Nuovo / via Toledo in 5 min. Svantaggi: stanzette tipicamente piccole e senz'aria, il bagno senza sapone, e quando mi cambiavo le mutande, è entrato senza bussare e salutarmi un tipo dallo staff e con la faccia di pietra ha cominciato a fare qualcosa in balconcino. No comment

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • silviaarrambide
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 zář 2016
6.9

Normal, breakfast included, that is good :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
31 srp 2016
7.1

Bed bugs bed bugs bed bugs, I was bit a lot! The toilets didn't have seats either so that was weird, and it felt very dirty. It was nice to have breakfast when you wake up though. And we were right by the port which was nice, but probably wouldn't stay again because I always felt dirty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 srp 2016
3.7

Attention! The hostel has bedbugs! One of the worst hostel where I was. Dirty and very uncomfortable. Lockers are not closed. Old broken bed. Very few electrical outlets. Only one bathroom for several rooms. Very bad hostel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.