Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Bella Capri

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 1131 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 1131 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.1
  • Zařízení 6.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2017
6.9

All I cared about was a place to sleep and shower. This is not a fancy place, but it was in a good location. It was cramped in the room, however I met some interesting people. The staff was very friendly to me and left a good impression for a future stay. Reminder, this is on the 6th floor and you need 5c to ride the elevator.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2017
4.6

The hostel was in unsettling neighborhood. The entire hostel just felt dirty. The sink in our room had cigarettes in the drain that floated around in the sink. The lockers were not secure. Overall cleanliness was disappointing. The door on the balcony would not close and the blinds on the door would also not close. Not your average hostel... Would not recommend staying here.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • bretek4349
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 dub 2017
8.3

Perfect spot for any ferry runs to Capri or others. 5 min walk tops!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lisa1234
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
16 dub 2017
8.6

At a central location, near the Metro station and harbour. Staff was very friendly and helpful :) However, only 1 bathroom/shower

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
4.3

Was soll ich sagen. Schrecklich. Wir waren froh, als wir wieder daheim waren. Das Zimmer war sehr klein, schäbig, dreckig. Vor unserem Besuch wurde anscheinend noch ein Hochbett eilig eingebaut, um uns drei in dem Zimmer, dass gefühlte 2 Quadratmeter hatte, unterzubringen. Beim Hochbett fehlten Schrauben, sodass ständig einige Latten des Lattenrosts herausbrachen. Von gutem Schlaf keine Rede. Das Zimmer war nicht wirklich sauber, u.A. auf einer der Decken waren noch weiße Spuren zu finden....

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
8.3

Por ese precio, genial. Trato muy bueno del personal y situacion muy centrica. Recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
4.0

less as the minimum in this hostal. dirty and not pleasent at all. for one night, it is ok, but i wouldn´'t recommend it.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
7 dub 2017
7.4

Esta cerca de la estacion de autobuses para Pompeya, Vesubio, etc, Auqnue el sitio queda lejos de la estaciones de Tren, metro y autobuses centrales, Ellos son muy amables pero el sitio es pequeño y aun asi no esta muy limpio.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 dub 2017
3.4

En muy mala condiciones el hostel

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2017
4.3

While the staff was friendly, the WiFi does not work on the 7th floor and the lockers did not lock. The shower had no curtain and the bathroom was not clean. The lockers were the biggest issue so we checked out and found a cheap Air BnB.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.