Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ani & Haakien Rotterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1,185 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1,185 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.0
Hostel Ani & Haakien Rotterdam Located at Coolsestraat 47-49, , Rotterdam.
Hostel Ani & Haakien Rotterdam
Netherlands
Rotterdam 3014 LC Coolsestraat 47-49
93% 1185
51.9215096 4.4655549
Hostel Ani & Haakien Rotterdam
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 srp 2016
9.1

Had a great time in Rotterdam. Met lots of people at the hostel and sunk a lot of beer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • inescorreiasousa
  • Portugalsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 srp 2016
10.0

This was the best hostel i ve ever been in my life. The hostel is beautiful and clean. You have a nice garden to chill and eat or drink. If you are travelling solo this is the place to stay. You will meet a lof of people because is a very social hostel. I loved it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2016
10.0

Essentially the perfect hostel. Great atmosphere , cool and friendly staff, 2 minutes from central station and stuff to do every night. Easy to meet people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
9.1

Super süße Katze! Aber im Ernst, die Atmosphäre ist super und mann fühlt sich wohl. Vom Bhf sind es nur ein paar Gehminuten und auch mit schwerem Rucksack leicht zu schaffen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2016
9.1

Great place! friendly staff and friendly people. Nice terrace. Only one bad thing for us: they hate weed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 srp 2016
9.7

Great Hostel near the centraal Station, nice employees and great atmosphere, everyone was so nice. Rooms and Bathromms were clean. Would stay there again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Vera, Thank you so much for your enthusiastic review! You're always welcome to come back. Kind regards, Ani&Haakien Staff

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2016
10.0

Best Hostel Ever

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2016
8.0

The streets near the hostel can be creepy at nights, but other than that everything was good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2016
10.0

It's the better place to go if you want to be safe and have fun. I travel by myself but I wasn't alone. I quickly felt myself like at home. The outside seating area is warm and kind, perfect for reading or exchange with other travellers. Thank you, I'll come back ! ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2016
9.4

Great location. Short way to the train station. Great staff. I really recommend the tours they offer. Beds are out of metal so not that stable. But it works. 2 bed room is really tiny but nice :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.