Hostelworld.com

Hostel Alamo

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 710 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 710 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.3
Hostel Alamo Located at Necochea 740 Ciudad, , Mendoza.
Hostel Alamo
Argentina
Mendoza Mendoza 5500 Necochea 740 Ciudad
87% 710
-32.8858310 -68.8482928
Hostel Alamo
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 dub 2016
10.0

This hostel is adorable and lovely. Super chill but still social in the common spaces. Great lap cat! Haha. The staff are friendly and helpful, everything is clean and well-maintained. Cozy comfortable little spot. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
10.0

Great and love the hostel cat!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
16 dub 2016
8.9

Amazing hostel with friendly staff - great for a weekend getaway.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2016
9.1

Empty pool, allowed us to park our hire car inside the gates. Great

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 dub 2016
10.0

This hostel is great! I stayed here for 2 nights and really enjoyed the clean facilities, beautiful backyard garden, and generous breakfast. Will definitely return when in Mendoza.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
29 bře 2016
9.4

The staff is very helpful and friendly. The room we had was a private and it was perfect, especially for the price. The only thing that bothered me was that the bathroom wasn't cleaned in the 3 days we were there and we ran out of toilet paper. The breakfast was also amazing for a hostel. Thank you guys!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
26 bře 2016
9.1

The hostel seemed to be very nice, unfortunately we didnt stay there. We stayed in the apartment at the Plaza Independencia, which was very good, but on hostelworld it isnt mentioned that there are rooms which are NOT in the hostel. The apartments are 10 to 15 minutes walk from the hostel, but very central. We had a complete apartment for ourselves, unfortunately no WiFi, because it was not working at the time. You have to go for checkout back to the hostel with all the luggage.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
8.6

This was a good hostel. Centrally located it had good facilites and comfortable beds. The kitchen was a little too small which made cooking particularly difficult in the evenings but the kitchen was well equipped.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
9.7

Tudo muito bom, mas o melhor é a equipe. No café da manhã faz falta um pouco mais de frutas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 bře 2016
8.6

Great hostel, nice breakfast, great staff. Oh yeah, and the morning receptionist is a bit snotty, indeed. She is a nice person but needs a bit more customer empathy, I think.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.