Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Adlafken

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 46 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 46 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Michelle97
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2017
8.9

Das Hostel war sehr sauber und gepflegt. Das Zimmer war nur sehr spartanisch eingerichtet, und es wurde auf Luxus bei den Zimmern verzichtet. Das Frühstück wurde für dir Gäste einzeln zubereitet und war qualitativ sehr gut. Viel frisches Obst und Avocados. Auf der Dachterrasse hatte man einen tollen Blick über Valparaíso.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 úno 2017
6.9

Hostel would be fine but the noise level is shocking Despite having asked the staff to help reduce noise from 1 other guest, and emailing from the room the same request, nothing was done. Nobody in this hotel can sleep with this level of TV noise. In addition I can hear v noisy snoring. This is due to internal windows not closing, therefore no noise blockage at all I will never recommend this hotel to any other potential customer based on the fact that it is impossible to sleep.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 úno 2017
8.3

The location was great and the majority of the staff were very friendly and helpful! The rooms were a little cramped and the bathrooms were not the cleanest, but I guess that's something to expect when you're in a city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 úno 2017
9.1

Super nice and calm hostel! The dorm and bathrooms are really clean and the breakfast is great. You can ask for whatever you prefer and she will prepare it for you in the morning. The host is super nice and gives you lots of tips about valpo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 úno 2017
9.4

I had a very relaxing and pleasant stay. I got to stay in a 4 bed dorm on my own for two nights, which helped ;) The roof terrace was a nice bonus! I am sure that my stay would have been even better if I just spoke more spanish. The lady who checked me in and out seemed very nice :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 26 Recenze
28 led 2017
10.0

Alles perfekt in diesem Hostel bzw. eher Hotel. Super sauber, top Betten, nehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter, sehr leckeres Frühstück, tolle Lage, wahnsinns Dachterasse. Preis-Leistung super. Ich würde wirklich jederzeit wieder dort hingehen - bzw. würde mir so ein Hostel in jeder Stadt wünschen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 led 2017
10.0

Um dos mais aconchegantes hosteis que fiquei.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
9.4

Hostel com dormitorios confortáveis, atendimento de primeira, um cafe da manhã incrivel e pra completar um terraço com uma vista sensacional de valparaiso.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
14 led 2017
10.0

It's more like a hotel than a hostel. Really clean, safe and friendly. Definitely a good place to stay. They have a terrace with a beautiful view of the city and bay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 pro 2016
9.7

Hostel Adlafken is a fantastic place to stay in Valparaiso. It is not a party hostel, but a well-located hostel where you can get a good night's rest. The breakfast that is included is also amazing, and the staff was very helpful. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.