Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Achalay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 518 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 518 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
7.1

Shower ist the wrong word for what we found there and the room was very small. People there are very nice and helpfull...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 úno 2017
9.4

Die Zimmer sind nach Musiklegenden wie Jimi Hendrix, Pink Floyd oder Bob Marley benannt. Hier spielt Musik eine große Rolle. Fand ich sehr sympathisch und die Atmosphäre war einfach sehr Familiär. Frühstück ist einfach (Dulce, Marmelade und Butter).Hostel wurde täglich gereinigt. Küche ist gut ausgestattet. Bäder sind etwas runtergekommen. Personal ist sehr hilfsbereit, habe meinen Aufenthalt verlängert, weil es so gemütlich war.👍🏼Laundry wird angeboten. Lage ist in Ordnung!Supermarkt umsEck!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Lisa27
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 úno 2017
10.0

I don't have anything negative to say about this hostel! The staff is really nice, after my arrival they gave a lot of good recommendations where to go and what to do. And they always helped me when I needed something. The breakfast is good, you get everything what's needed. And the rooms are nice and clean. Overall it was great to stay there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 úno 2017
8.6

The stuff was extremely friendly and helpful. It made you feel like you were at home. The had selfmade bread and jam. What else could you wish for?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 led 2017
10.0

Great owners!!! They really care about you and try to make you happy in whatever they can !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 led 2017
9.1

Ottimo rapporto qualità prezzo,personale molto bravo e simpatico.consigliatissimo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
28 led 2017
7.4

Clean, well located hostel. Comfi beds, lockers, good kitchen, pc, tv, helpfull planing my hikes, hot shower 24/7, homemade bred for breakfast, internet is good for the south. Can recommend it. Mercedes is very helpful and friendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 led 2017
9.7

Un hostel estupendo. No tengo queja. Me trataron muy bien, me informaron de todo...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
26 led 2017
10.0

Staff was great! The kitchen is big what is a great advantage above other hostels

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 led 2017
9.7

We absolutely loved the staff, vibe, and location of Hostel Achalay. I was so sad to leave my "home away from home."

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.