Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
5.3
Hodnocení 273 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.8
  • Zabezpečení 5.3
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 5.5
  • Atmosféra 4.5
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 4.2
ZAREZERVOVAT
5.3
Hodnocení 273 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.8
  • Zabezpečení 5.3
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 5.5
  • Atmosféra 4.5
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 4.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
4.3

Veel te veel geld voor wat het maar is. De inkomst is alsof je in een studentenkamer bent. Geen receptie. Privekamer is 3 op 3 m en gedeelde badkamer is slecht afgewerkt. Jammer want het personeel is heel vriendelijk.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 zář 2017
5.1

Dormitorio sovraffollato, troppi letti per la capienza della stanza, quindi quasi appiccicati: è facile invadere il letto del vicino allungando un braccio o una gamba e non c'è spazio per appoggiare le proprie cose. C'è un cucinino microscopico dall'aspetto abbastanza malsano, occupato per 3/4 dal banchetto per la registrazione dei clienti (non ci si gira); inoltre non c'è un minimo di spazio comune o anche solo un tavolino per appoggiarsi, quindi la gente mangia sul letto, usa il pc sul letto ecc

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • javiihu
  • Chile, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 čvc 2017
6.9

Era un poco alejado pero era muy facil de llegar, lo malo es que la pieza compartida era un horno en la noche, hace falta aire acondicionado

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2017
2.0

Ein absolut herunter gekommenes zimmer in einer herunter gekommenen Gegend. Wir sind nach 2 Minuten wieder gegangen. Eine frechheit. Bei unserer Ankunft hat sich einer beschwert, dass er beklaut wurde, weder die Toiletten noch der vermeintliche Aufenthaltsraum wurde uns gezeigt. Absolut nicht zu empfehlen.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Valotti
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 kvě 2017
6.3

Per il valore dalla camera è stato bene.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 dub 2017
4.9

Not a pleasant stay at Hostel. The hostel is difficult to find with no clear sign board, no credit card facilities, and only 2 bathrooms between 18 people!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 dub 2017
3.4

Stay at the hostel was a bit terrifying. We were welcomed in an improvised reception desk that is located in an improvised kitchen. We didn't get our deposit back. Beds were clean but were about half a meter apart so basically, a person next to you can literally touch it. Security is horrible. There's a wardrobe but of course, there's no key. There's hot water and the bathrooms are fairly clean. And on top of all the bad experiences, two days after the stay I was accused of stealing a jacket.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 bře 2017
6.0

There are no lockers, and not enough place for bags, we kept it on the floor. There are no curtains and there are no sockets near every bed. Hostel has a balcony with tables, but the balcony door cannot be locked, and it screeched all night long. Shower and WC are clean. There is no kitchen, but you can use microwave and kettle in the administrator's room. We were leaving at 7:30am and we could not take our food from the fridge, because the administrator's room was locked without prior warning!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×