Hostelworld.com

Hostel 24

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 547 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 547 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.6
Hostel 24 Located at Poljanska cesta 15, , Ljubljana.
Hostel 24
Slovenia
Ljubljana Ljubljana 1000 Ljubljana Poljanska cesta 15
83% 547
46.0505322 14.5136529
Hostel 24
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Mofoss
  • Norsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 dub 2016
6.9

No windows or emergency exit from our room, and no ventilation. Room in basement

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 bře 2016
6.3

This hostel was clean, with comfy beds and lovely staff. Good shower pressure, plenty of hot water and close to all the touristy things. However, our 4 bed dorm was in the basement with no windows, the ensuite had no windows either so the condensation from the showers never dried. The underfloor heating was super hot on our last night and the staff didn't know how to turn it down.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 bře 2016
10.0

Mi sono fermata una sola notte, mi sono trovata molto bene. La posizione è ottima, l'ambiente gradevole.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 bře 2016
8.0

Es un hostel pequeño y muy nuevo, pero tiene todo lo necesario para sobrevivir. Lo mejor es su personal, muy joven y atento, y dispuesto a ayudar con todo. Muy recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 bře 2016
9.1

Had a nice and pleasant stay in this hostel. The atmosphere was a bit dull, but that's more down to the people staying I guess. The staff were really nice and helpful and I had my own single bed in the dorm, which was comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 bře 2016
8.6

very lovely staff, good location , overall good hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 bře 2016
9.1

WiFi is not working propelly in some rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
10.0

L'auberge était propre, les gens très sympathiques et le personnel toujours souriant et prêt à aider. Une très bonne adresse à Ljubljana, bien située dans la ville et plutôt calme (en hiver). Je recommande vivement cette auberge !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2016
10.0

Although I only stayed one night, it was probably the best hostel I've been at in Eastern Europe: Cool, clean building and awesome staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
10 úno 2016
10.0

Ljubljana is a beautiful city! And this hostel has an exceptional location & facilities. Rooms are big and clean. The staff is very kind! Everything great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.