Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel 109 Flashpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 307 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 307 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čvc 2017
8.3

A great place to stay. A clean place with great people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • eleesuileng5435
  • Malajsie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čvc 2017
8.0

Good location within free zone of MetroTram👍. However, staff not so friendly except 2 at frontdesk.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
7 čer 2017
9.4

Great hostel. There felt like homey. Wifi worked.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 kvě 2017
10.0

I found this hostel very convenient, friendly and with good facilities!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 dub 2017
7.4

Not a bad place if you don't want to socialize with others or go out. There is literally no one there below the age of 35. Comfy heads nice staff but not my jam.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2017
9.4

Good staff and good place to stay!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 bře 2017
9.4

Friendly owner, amazing quiet hostel where your space is respected. Not like other hostels where long term backpackers act like they own the place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2017
9.1

A friend and I booked a female dorm for four persons but got a twin room instead! The staff is very friendly and love to help you! Super stay! Rooms are very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 úno 2017
8.3

hotel très propre, calme à 15 min de marche du centre ville. Les chambres sont agréables et la cuisine est nettoyée très régulièrement. Je recommende pour un séjour de quelques jours à Adélaïde!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • dinfri5094
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 úno 2017
7.4

Ich war jetzt zum dritten Mal in diesem Hostel. Ich habe dieses Chaos in der Küche vorher nie erlebt. Wenn einer nichts wegräumt macht es auch kein andere mehr. Schade...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.