Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Po

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 246 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 246 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.9
Hostal Po Located at Urriola 379, , Valparaiso.
Hostal Po
Chile
Valparaiso Urriola 379
92% 246
-33.0409046 -71.6277551
Hostal Po
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 pro 2016
10.0

Easily the best hostel I've stayed at in South America since arriving three weeks ago. It covers every base

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
4 pro 2016
10.0

Super fijn hostel! Heerlijk dakterras met hangmat en relaxte banken en stoelen in de woonkamer. Hele goeie locatie. Vriendelijke staff en een chill ontbijt! 100% aanrader!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 lis 2016
6.0

The doors to the rooms don't lock. The wifi doesn't reach the rooms downstairs. After spending three nights there my body was covered in bug bites. I went in to take a nap in my room in the middle of the day and was interrupted by construction of beds in my room while I was trying to sleep. Every single shower I took during my stay was ice cold.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 lis 2016
9.4

The hostel is located at the beginning of the upper city, so you don't have to carry all your luggage much up the hill but nevertheless, you are close to go to see the typical colored houses of Valparaiso. The staff was extremely nice and gave us all the information we needed to plan our trip. The beds were comfortable and every bed has an own locker underneath. The rooftop terrace offers a good view and place to chill. But the best thing are the free scrambled eggs for breakfast!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 lis 2016
9.1

El lugar es práctico y está bien ubicado. Los desayunos son buenos. La limpieza de la cocina excelente, a pesar deñ volumen de gente estaba muy bien. Los baños podríam mejlrar. Es un sitio que recibe muchísima gente y se vuelve muy ruidoso, podría mejorar poniendo horarios de descanso para que cocina y salón comedor estén en silencio. Yo estuve en las habitaciones del piso de la cocina y era muy dificil dormir temprano. Estimo que un piso abajo sería mejor. La gente que atiende es divina!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
9.4

Grato ambiente, juvenil. Recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 lis 2016
10.0

Great hostel in great location. Bit of a walk from bus terminal (20 mins or so)but worth the walk. Staff very helpful. Atmosphere was great, very relaxing

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 33 Recenze
10 lis 2016
9.1

Really nice hostel, with awesome staff working there. The place, where it is located is perfect for just walking around in the hills of Valpo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
4 lis 2016
10.0

Un très bon Hostel très bien situé! Par contre c'est fermé entre minuit et 7h du mat, attention donc pour ceux qui arriveraient en pleine nuit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 říj 2016
10.0

Great hostel in a prime location. Staff was always helpful and accommodating. Good base in Valparaiso to venture off or socialize. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.