Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 250 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 250 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 zář 2017
8.9

We enjoyed our staying there. The rooms and toolets were very clean and the staff very nice. If you're looking for an affordable place in centre madrid , this is your hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
25 srp 2017
9.4

Everything I wanted. Just a simple and cheap bed and it was ideal to have a small single room to myself. The fact everyone is in singles makes it quiet and I had no noise from the neighbouring buildings. Clean showers and Emilio was lovely.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
6 srp 2017
8.0

Very basic hostel in an old building. No air condition in summer. Nice owner. Good location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2017
6.3

Per Due notti va bene. Mancava l'aria condizionata troppo caldo. Posizione ottima.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čer 2017
8.0

Très très bien située et peu cher. Prévoir des boules quies, les murs sont en carton.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
6.0

I was on a private room it seemed like a jail. There was no windows, only one plug in and the Space was very narrow. The owners were not helpful and not very nice. The bathrooms were clean however there was only two showers for all the people

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 kvě 2017
8.6

Very kind man in charge of the hostel who is very accommodating, but my room seemed to have no AC and was uncomfortably hot, especially in comparison to the hall immediately outside. Very, very small rooms, and fairly clean bathrooms. Excellent location though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 kvě 2017
4.6

Awful staff, walls like papers you hear everything, rooms like prison cell I totally not recommend this "hostel"

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Our place is not for old people.

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 kvě 2017
8.3

Un lugar simple donde descansar en Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lucyl251145
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 dub 2017
8.3

Fantastic location to explore Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×