Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 6.6
Hostal Pacios Located at Calle Atocha 28 2nd floor A, , Madrid.
Hostal Pacios
Spain
Madrid 28012 Calle Atocha 28 2nd floor A
78% 213
40.4135450 -3.7020063
Hostal Pacios
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
9.4

It was really cool and the staff was helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
7 kvě 2016
5.7

The place is clean with a good location. I didn't see the staff during 3 days. A guy just gave me the keys when I arrived, and it took less than 1 minute without any explanations... Some noises during the night...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
8.6

Destacar el servicio de los empleados y la ubicación excelente.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 bře 2016
7.7

It was freezing cold in our room and the blankets were very thin. Other than that it was a nice place to stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 bře 2016
7.7

Estaba todo en orden y limpio. Falta quizas una cocina o algo para hacerse un desayuno o te. Buena relacion calidad precio

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2016
6.6

Está bien para dormir y poco más

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
18 bře 2016
6.3

This was a purely functional place to stay, with barely any input or assistance from the staff. The mattress was awful. But if you don't mind such things, the location was great.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Skupina ženy, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
11 bře 2016
7.7

Nice place, but they've had troubles with my booking, after all they solved it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.