Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 244 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 244 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čer 2017
8.0

Très très bien située et peu cher. Prévoir des boules quies, les murs sont en carton.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
6.0

I was on a private room it seemed like a jail. There was no windows, only one plug in and the Space was very narrow. The owners were not helpful and not very nice. The bathrooms were clean however there was only two showers for all the people

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 kvě 2017
8.6

Very kind man in charge of the hostel who is very accommodating, but my room seemed to have no AC and was uncomfortably hot, especially in comparison to the hall immediately outside. Very, very small rooms, and fairly clean bathrooms. Excellent location though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 kvě 2017
4.6

Awful staff, walls like papers you hear everything, rooms like prison cell I totally not recommend this "hostel"

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Our place is not for old people.

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 kvě 2017
8.3

Un lugar simple donde descansar en Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lucyl251145
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 dub 2017
8.3

Fantastic location to explore Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
6.9

A localização eh excelente. Vale a pena se eles fizerem melhorias na Internet que eh muito ruim, a Recepção não funciona o dia todo e Janela do quarto não abria. Eu provavelmente não voltaria, sendo que em madrid temos muitas opções de hostels.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 bře 2017
10.0

Central, cheap and clean hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
6.0

Excellent location however the room we stayed in was nothing like the pictures on this website. Owner didn't have English, however this was not a problem as my partner had Spanish. Wi-Fi could have been much better, and noise traveled very easily, but apart from this it was okay. Would be perfect for anybody just looking for a bed for the night in a central location.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 bře 2017
4.9

Don't stay here unless you're a poor man

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.