Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 609 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 609 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.6
Hostal Machin Located at Calle Valverde 9, 4, , Madrid.
Hostal Machin
Spain
Madrid Madrid 28004 Calle Valverde 9, 4
82% 609
40.4210536 -3.7020945
Hostal Machin
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 dub 2016
10.0

Excelente, muy buena ubicación

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
9.4

Quiet, functional hostel, friendly and very helpful staff, unbeatable location, perfect for a couple.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 bře 2016
8.0

Hostal Machin was in a great area and Pedro was super helpful. The hostel was clean and nice inside, but was VERY hot. The other guests were older or families with kids, so not what we were looking for. So beware if you are with friends wanting to chill in your room before going out/coming back late. Also the sink water was DISGUSTING, we should have been told about this issue so that we could be prepared. Besides those issues we had a nice stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
8.9

Couldn't tell you much about the hostel because I spent approx 10 mins in it for the time I was there. Beds looked comfy but I didn't sleep there so you'll have find that out yourself The staff were welcoming and offered maps etc

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2016
9.4

Todo muy bien. Muy buena ubicación, buen trato del personal y la habitación muy cómoda. Muy recomendable y me lo guardo para futuras visitas a Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 bře 2016
6.9

Really good location, two blocks off of Gran Via, a 5min walk from Puerta Del Sol. Rooms and bathrooms were clean, rooms were bunks and lockers, with a sink which was handy, because there are only 2 bathrooms for the (5?) rooms. The manager seemed grumpy, not too helpful. 1 of our group checked in before the rest, so when the other 3 arrived he did not show us around or tell us the policies, which include strict no guest in room rules and quiet hours. No common area. Some kid screaming at night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 úno 2016
9.7

El hostal esta sencillo pero muy agradable, las camas son comodas y sobre todo estuvo muy limpio en todo momento. La gente que nos recibió fue muy amable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 úno 2016
10.0

Es un gran hostel, está muy bien ubicado, sus instalaciones cumplen con las expectativas, es silencioso y limpio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 úno 2016
10.0

Cumplió mis expectativas,la ubicación perfecta,muy equipado , tienen neveritas en las habitaciones . Personal atento y agradable . Si repito Madrid seguro volvería. Lo recomiendo!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
30 led 2016
8.3

The location is close to the metro and also the famous Plaza Sol where the Bear-push-Tree statue is. The room is quite neat and there's a bathtub at the corner of the room which seems strange but not bad at all. :) Would recommend to couple travelers or group travelers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.