Hostelworld.com

Hostal Le Foyer by Edge Hostels

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 114 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 114 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
Hostal Le Foyer by Edge Hostels Located at Ugarte 114, , Arequipa.
Hostal Le Foyer by Edge Hostels
Peru
Arequipa AQP Ugarte 114
91% 114
-16.3967100 -71.5352869
Hostal Le Foyer by Edge Hostels
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
16 kvě 2016
8.9

Good location and breakfast. Staff were helpful and rooms were clean and pleasant. Toilets and showers regularly cleaned and roof top has great views and place to chill if it's warm. Really liked the city and the place. Not very lively hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fleurs_fairies3449
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
14 kvě 2016
9.1

Great location, lovely breakfast in the sunshine and very clean rooms - beds and rooms cleaned every day. The only downside was our room didn't have curtains so we were woken very early and it was quite noisy. We also thought we'd booked a taxi with the guy the night before for the bus station but he hadn't passed on the message to the morning staff. I'd make sure you double check.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 kvě 2016
9.1

we had a great double room with the balcony. really spacious and nice. we saw other doubles, but they had windows overlooking inner patio. i wouldn't like staying there. nice atmosphere. helpful staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 dub 2016
10.0

Absolutely brilliant here... I booked extra nights! Staff are lovely and helpful, relaxed atmosphere nothing too much trouble, felt so at home. Arequipa has a special ambience too. So central to everythng...you couldn't't want for more in a hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
8.9

Bien ubicado, buen precio, buenas camas lastima que cobren el mate de coca

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 úno 2016
8.3

Great location and amazing rooftop to chill out on. Lovely building and next to some wonderful restaurants and bars. Staff were lovely and the tours seem reasonably priced. Would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 úno 2016
10.0

Le Foyer foi a nossa melhor experiência pelo Peru. Rodamos quase o país todo e esse foi o melhor lugar que estivemos. Limpo, confortável, bonito de se ver, café da manhã gostoso, banheiro limpo e água quente, toalhas, televisão no quarto. Tudo o que quem está viajando há algum tempo precisa para se reestruturar. Não pense duas vezes ao escolher uma hospedagem em Arequipa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 led 2016
9.1

hermoso hostel. con sus patios y terrazas, excelente ambiente para pasar unos días y ubicado en el centro de la ciudad. muy acogedor.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 pro 2015
8.0

Good hostel. More felt like a hotel. Not really any atmosphere but in a great location. Close to city centre and nightlife. Staff were really friendly and the room was really clean

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.