Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 590 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 590 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
Hostal Laskar Located at Las Parinas 478, , San Pedro de Atacama.
Hostal Laskar
Chile
San Pedro de Atacama Las Parinas 478
79% 590
-22.9082817 -68.1968067
Hostal Laskar
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
6.0

On the last day, my shower was very weak and cold. I asked the guy at the counter to check, but he told me that the city was crowded and this happens everytime. Too much people causes low pressure in the water. But in the same day I tried the shower in the shared bathroom and it was perfect. I did not like the last day, but in general the Hostal is ok.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 srp 2016
7.7

We stayed at hostel Laskar for two nights. Alexandra at reception was really welcoming and helpful. The hostel was kept very clean and we always had a hot shower!:) the kitchen had everything you needed with a large fridge to keep your food. The beds were comfortable and we enjoyed relaxing in the area outside. The location is out of town but we liked that and it is only a 5 minute walk into the main town. The only down side was there isn't much space inside to sit when it's cold.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2016
9.7

Lugar simples mais tem tudo para uma boa estadia voltaria facil para laskar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 srp 2016
10.0

Una hostal muy bueno trankilo y muy agradable cerca de todo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
8.6

El hostal esta bien tranquilo por su ubicacion, duchas siempre caliente, algo importante en el frío San Pedro. Todo lo necesario para poder cocinar, el personal amable y disponible. Pase tres dias muy buenos en este lugar y me hice amigos en el hostal mismo. Recomiendo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2016
8.6

Muy buen lugar, primera visita a san pedro y primera experiencia en pieza compartida, lo unico medianamente reprochable es el aseo de baños compartidos (podrían ser limpiados cn mas frecuencia) en cuanto al personal 3 de 4 son muy simpaticos y agradables, la hubicacion es buena está a 5 mins caminando al centro y tiene 2 almacenes muy cerca. Jamás tuve problemas cn el agua caliente, la cocina esta bien equipada, no hubo problemas de robos, siempre hay alguien en recepcion, buen wifi. 👍🏻

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2016
9.7

Muy bueno. Las piezas cómodas, hacen aseo (bien hecho) todos los días. Muy cerca del centro, unas 4 cuadras aproximadamente. Cocina bien equipada. El personal muy buena onda, amable y preocupados de que todo salga perfecto. Contraté los tours que ofrecía el hostal y no tuve ningún problema. 100% recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
10 srp 2016
8.6

Nice hostel in San Pedro outside of the center (less than 10min walk), clean, comfortable, with hot showers and very good wifi. Quite atmosphere good to relax. Only problem just two bathrooms sometimes have to queue but I will still recommend this hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 srp 2016
10.0

Excelente lugar para ficar em San Pedro, os funcionários são receptivos o lugar é limpo e fica muito próximo de tudo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carlosanibarromontero2733
  • Španělsko, Muž Skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
4 srp 2016
7.7

zona muy tranquila, para descansar

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.