Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 703 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 703 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Nicolaslf51
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 dub 2017
8.0

Nice place, a few minutes walk from town center. Nice patio where you can chill out in a hamac, start a fire pit or just enjoy the sun at à table.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 dub 2017
9.7

Excelente Hostel. Me gustó mucho. El ambiente es muy bueno ya que las personas que allí trabajan te hacen sentir como en casa. Son personas con criterio y muy amables para poder responder o esclarecer tus consultas u orientaciones, por ejemplo, en horarios, diferentes tours, lugares que vistar en la ciudad, etc. Recomiendo absolutamente a LASKAR. Especiales saludos a Cristóbal y Felipe, quienes fueron muy cordiales y fraternos en su atención y disponibilidad durante mi estadía.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
20 dub 2017
8.9

Stayed for two nights. Clean hostel, good kitchen, good location. Would happily stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
20 dub 2017
8.6

Only stayed one night, arrived at night and left early. Seemed to be a good hostel though. Friendly staff, well equipped kitchen and a nice courtyard. Only has 2 bathrooms though, which can be too few if everyone gets up at the same time to go on tours.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • rafa6952
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 dub 2017
9.7

Hostel muito bom!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
18 dub 2017
8.6

Auberge correcte, chambres assez spatieuses, lits conforts (oreillers moyens), seulement deux salles de bains toilettes (un peu juste), propre et eau relativement chaude. Assez bruyant jusque minuit pour les chambres donnant sur la salle commune

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
4.0

Tres cher pour le niveau de la prestation. Nous étions en chambre privée avec salle de bain. C'était très sale : sol de la salle de bain avec cheveux, poils, poussière, poils et cheveux dans les draps du lit, pleins de tâches sur la couverture, serviettes, etc. Aucune isolation sonore: vous entendez tous les voisins sur la cours centrale et dans la chambre. Le premier jour, l'eau chaude ne fonctionnait pas: douche froide au réveil.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 dub 2017
8.0

Pillows were that lumpy they hurt my face, some of the worst I've had and rooms are loud being on the street. Great wifi and hot showers better then I was expecting. Decent kitchen and overall good money for value

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 dub 2017
10.0

Realmente recomiendo este hostal, la chica que nos recibió fue súper simpática de principio a fin, el lugar es muy lindo, un clima acogedor y su ubicación es muy buena. Solo estuve una noche, pero vale la pena disfrutar de ese lugar un par de días más.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 dub 2017
8.9

Great hostel just a couple of minutes off the main road. They have a good kitchen and an even better barbecue. Room was cleaned every day.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.