Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 734 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 734 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Bhanrath
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 čer 2017
9.7

Jose the receptionist was brilliant! Really helpful and went out of his way to provide me with anything I needed! Lots of complaints about it only having 2 bathrooms but I never had to wait longer than 2 minutes if I had to wait at all. Great place, would definitely stay here again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 čer 2017
8.6

Good hostel, cosy and quiet during the night. To walk to the city centre is 7 min which is totally ok! Nice staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 46 Recenze
27 kvě 2017
8.6

Great hostel with kitchen, comfy beds, nice garden and close to center, good price and wifi, I would definitely stay there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
9.4

Me encanto!! Muy buen hostal para el precio que es, cerca del pueblo, muy simpática la gente y todo muy limpio y ordenado. Podrían tratar que el agua de la ducha saliera siempre caliente y no de vez en cuando, pero el resto perfecto!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2017
8.0

Os pontos fortes são as áreas comuns, staff e a cama. A localização mais afastada, quartos pequenos, lockers caindo aos pedaços e as camas rangendo são pontos de melhoria.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mattfieldd4034
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 kvě 2017
5.4

Showers were hit and miss but expected due to being in the desert. Locker facilities weren't great. Kitchen seemed dirty and rooms were cramped.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 kvě 2017
8.0

Nicely located, cool and easy going hostel vibe. We enjoyed our stay a lot! San Pedro rocks.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
10 kvě 2017
10.0

Great atmosphere, great staff (so nice, funny, helpful, good good vibes), great kitchen with good and a lot equipment, great place (near to bus terminal, center, vegetables market...), Great warm beds. Door is closed, nobody can go inside to your room (any room) from outside and the hostel is highly clean (!) (this informations in other reviews is not true in my staying here). It's True: you can hear sounds from Street in 6bed room, but use ear inpax (we are backpacker?!) Highly recommended!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • SachinMehta
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 kvě 2017
7.7

Most affordable option we could find in San Pedro. Pros - Comfortable beds, good Wi-Fi and nice common area. Con - only 2 bathrooms for the whole hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
6 kvě 2017
9.4

Really nice hostel. Wifi is amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.