Hostelworld.com

Hostal La Posada Colonial

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 140 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 140 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.2
Hostal La Posada Colonial Located at Paredes S1-49 y Rocafuerte, , Quito.
Hostal La Posada Colonial
Ecuador
Quito Paredes S1-49 y Rocafuerte
87% 140
-0.2262061 -78.5121417
Hostal La Posada Colonial
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
10 dub 2016
7.1

L'hôtel est propre mais peu accueillant: très sombre, pas de réelle salle commune. Les propriétaires n'aident pas vraiment si on ne demande pas. Je ne conseillerais pas cet hôtel à des gens voyageant seuls et souhaitant rencontrer d'autres voyageurs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
30 bře 2016
10.0

The hostel was very nice and comfortable. The staff was excelllent and the location was surrounded by landmarks, cathedrals and the Andes. There were many nice places to eat or sip coffee and near public transportation. Trolley only cost $0.25 and Ecuadorian currency is the US dollar. If I stay in Quito, I will again book my stay at Hostel La Posada Colonial.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
3 úno 2016
8.9

Very clean hostel with very large bedrooms (we stayed in private with shared bathroom). The roof terrace is nice with views to the city. The location is excellent if you want to stay in Old Town, it is literally a street away from Last Rhonda and 5-10 minute walk to the main square. We did not use the kitchen, but it was very small, and the atmosphere was more hotel than hostel. Would still definitely recommend if you want to go out and explore the city!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 úno 2016
8.3

This is a really good hostel in Quito old town. The family who run the place are very efficient and friendly. Our room was clean and looked onto a quiet street. The rooms and shared areas are pretty clean and the bathroom facilities are great. I would visit again when in Quito next.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 33 Recenze
24 led 2016
9.1

Very good location, comfortable and clean hostel. I recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2016
10.0

Todo muy bien, hostal muy bonito y tranquilo con opcion de traslado desdel aeropuerto y desayuno rico y barato :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 led 2016
9.4
Přeloženo: Google

Jsme náš pobyt zde si opravdu užil ...... a to natolik, jsme přidali další dva dny na naší původní rezervace a další na našem návratu z Banos. Místo nemohla být lepší, hostal bezpečnost je vynikající a místnost a čistota nad očekávání. Personál nám pomohlo najít cestu kolem Quito a při použití místní dopravy, aby podívejte se na stránky, které jsme velmi ocenil. Určitě vřele doporučuji Tento hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pam599033638
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2015
10.0

Lovely place and a great location. The staff is superb!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.