Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal La Casa de Felipe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 144 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 144 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 bře 2017
9.7

El hostal es excelente. Lo recomiendo ampliamente. Los dormitorios son grandes, tienen baño adentro de la habitación (también hay baños afuera). Los espacios comunes son grandes, amplios y con hamacas y muchas sillas. La cocina es ríquisima. La atención excelente. El mejor hostal de Taganga.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 bře 2017
9.1

We loved our stay at La Casa de Felipe! It was the perfect place to relax and grab food after our scuba course. Beautiful terrace, comfy rooms, tasty crepes, and best of all, amazing staff. Not much of a social atmosphere - wouldn't choose this hostel as a solo traveler - but it had plenty of other strengths!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Laurenxcook
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2017
9.4

Charming hostel with lovely chill out areas. We stayed in a private room with its own outdoor space, most have private hammocks. Staff were really helpful in sorting us transport to Polamino and also giving us information about the national park. Dinner was good but took ages to come, although we were not in a rush so was fine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 úno 2017
9.1

I just love the hostel! Its such a beutiful place! Perfect to relax! Great and lovely staff! Good breakfeast! The only complain were the beds! The mattress look like concret floor! The worst i have ever slept on hostels

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 led 2017
8.3

Gentil,serviable👍

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 led 2017
9.4

The hostel was a good hostel with all the facilities you need. Diana on reception was extremely helpful. The food served during the day was only ok, the evening food served by a chef is far superior.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
9.1

Súper cómodo y espacioso. Las habitaciones, el hostal en si y los baños se mantienen limpios. El ambiente es relajado y la comida tiene buenos precios. Aunque no queda muy cerca de la playa, vale la pena quedarse allá.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 pro 2016
8.9

Reeeeally nice hostel!!! Staff is super friendly, location beautyful, nice people, clean, good food, everything made with love, one of the best hostels in Taganga! ;))

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.