Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 231 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 231 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.2
Hostal Giraldilla Located at Calle Gravina 23 41001, , Seville.
Hostal Giraldilla
Spain
Seville Andalucia 41001 Calle Gravina 23 41001
84% 231
37.3919150 -6.0012420
Hostal Giraldilla
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
8.6

Das Zimmer war sehr klein, aber das Preis-Leistungs-Verhältnis ist sehr gut, auch wenn es sehr ringhörig ist. Zudem ist die Lage optimal, kann es weiter empfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2016
9.4

Sono stata settimana scorsa e lo consiglio. Posizione strategica per visitare la città a piedi o con i mezzi. Ostello essenziale, pulito, economico ottimo rapporto qualità prezzo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 lis 2016
10.0

La limpieza es fabulosa,nunca me había atrevido a caminar descalza por un hostal, me sentí como si estuviera en casa. Lo mismo la ducha pequeña pero limpia. La ropa de cama limpia como debe ser (y hay mantas por si tienes frío), la toalla del hostal también. Si hubiera visto al personal de limpieza le habría felicitado. La ubicación es genial y las recomendaciones de la recepcion tambien No es un sitio lujoso pero calidad precios es muy valido.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 lis 2016
9.4

The Hostel is very nice. Good location, clean rooms , friendly stuff , free WiFi was good. We would choose this place again. Thanks a lot to Ihab and Mary that made our staying Extra wonderful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 lis 2016
10.0

Petit hôtel, près de tout, très propre. Le personnel est très accueillant et courtois, tout particulièrement Tania que nous avons adoré. Endroit tranquille et sécuritaire. Rapport qualité/prix excellent. Je le recommande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 lis 2016
9.7

Great location! We had a very clean (although small) double room & private bathroom. Bed was very comfortable, good strong shower , working a/c. the receptionist was very charming & helpful. We love our stay, and our coming visit to Seville will be here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2016
10.0

nette, einfache, saubere Pension in zentraler und ruhiger Lage. Sehr zu empfehlen. Ganz in der Nähe sind zahlreiche Restaurants und Tapas Bars.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 lis 2016
9.4

Simple but very clean comfy room. Slept well on the beds. Clean bathroom,Very friendly staff, they were very helpful and kind. The hostel is situated near many seville highlights. Within walking distance there are many restaurants, breakfast facilities, a supermarket and the bus station.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2016
9.7

Albergo piccolo, ma ottimo per pulizia, cortesia del personale e soprattutto per la posizione. Esattamente in pieno centro con tutti quelli che possono essere i siti turistici da visitare a portata di mano. La nostra soluzione era senza colazione, ma basta scendere e ci sono bar e tapaserie che soddisfano qualunque voglia.Lo consiglio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 říj 2016
9.1

Bon rapport qualité prix. Bon accueil. Bien situé.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.