Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 639 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 639 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 čer 2017
8.9

Super bequeme Betten, saubere Zimmer, gutes Frühstück. Badezimmer (zumindest im Erdgeschoss) sehr klein, genauso wie die Küche. Sehr familiäres Feeling, sehr süße Mitarbeiter! Ruhige Lage, aber dennoch nur fünf Minuten vom Zentrum entfernt. Sehr gerne wieder!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 čer 2017
8.3

The hostel was so old at night! We asked the guy at the front desk to light the wood burning stove and heat the house but he said there were no small branches so he couldnt. Then he left to go party at the other hostel at the beach! There was no set curfew and my bed was in the dorm room right next to the common room;people stayed up until midnight making lots of noise until I went out and told them to please leave the room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 kvě 2017
9.4

Super nettes und hilfsbereites Personal

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • clo1009489
  • Francie, Smíšená skupina, 31-40
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
23 kvě 2017
9.7

The Hostal El Arbol is a house transformed into a Hostal which make it feeling like at a friend's place. The staff was really taking care about us feeling good. I was sad to leave.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
18 kvě 2017
8.0

Nice little hostel with good atmosphere and friendly staff. The 8 bed dorm is seperate from the main building and was not fitted with heaters. Whereas the main building was equipped with a fireplace. I spent two nights in May in La Serena and it was already pretty chilly. The dorm was freezing cold. You could almost see your breath. So definitely no recommendation for low season. My matress was so saggy that I had to change to an unused bed in the middle of the night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2017
9.1

Muy buen lugar, limpio , amistoso y acogedor, realmente es el mejor hostal en el que me he hospedado hasta ahora

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • fannyassine
  • Francie, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 39 Recenze
28 dub 2017
8.0

Petite auberge familiale. Pas très loin du centre et à côté d'un centre commercial. Dortoir très froid, heureusement il y a beaucoup de couverture. Lit très douillé. Bon petit déj.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 dub 2017
8.0

Bon lit, couette chaude, petit déjeuner parfait !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • valeskasepulveda8070
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.7

Excelente, me encantó el lugar, lo único que el baño de abajo es un poco pequeño pero es un detalle, todo fue genial, quienes nos atendían muy amables. excelente ambiente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
8.9

Buena ubicación, y el sector es tranquilo y seguro. El personal es muy cordial, las piezas cómodas y las camas son buenas. El aseo del lugar es bueno, los baños muy limpios y cómodos.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.