Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 622 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 622 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 bře 2017
9.7

Dieses Hostel in La Serena hat eine sehr gute Lage. Es ist für ein Hostel besonders sauber und erinnert an eine kleine gemütliche Pension. Es ist super wenn man gerne ruhige Tage in einer sehr ordentlichen Unterkunft haben will. Wer auf der Suche nach einem Party-Hostel ist, ist hier sicher nicht an der richtigen Stelle!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 bře 2017
9.4

This is a family house that has been converted, and that's how it feels. Really clean and decorated nicely. Friendly staff, hot showers and a decent kitchen. Lockers in the room, but very little room for bags and being able to move. No plugs near the top bunks. A really lovely place to stay though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • emeliedahl
  • Švédsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 úno 2017
10.0

Best hostel in South America so far! We were three girls staying here and we strongly recommend it. El Arbol is cosy, clean and really friendly! The staff is so helpful and welcoming. The breakfast is also nice! This is a perfect hostel if you are looking for a calm environment to relax in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
21 úno 2017
9.4

very nice small hostal, very clean. Extremely friendly stuff who helped us a lot.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 úno 2017
9.4

Situated between the bus station and the center of the town, it's a small building in a quiet street near the Panamericana. Dorms and the kitchen are little. Staff is very good. You can leave the luggage after the checkout but you can't use kitchen and shower, I suggest to give the opportunity to use this services for a little sum of money, as it's possible to have a good breakfast if you arrive early for 2500 pesos

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
13 úno 2017
8.3

Nice and relaxed hostel with good breakfast. Staff is very friendly. Commonareas are comfy and clean. Enjoyed my stay there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2017
9.4

Muy limpio, el personal excelente, y muy bien ubicado juno al centro y a 15 mins a pie de la playa. Totalmente recomendable!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 úno 2017
9.7

Personnel disponible et agréable, dortoir et sa salle de bain très propres, l'emplacement est idéal entre la grande calle Francisco Aguirre et le centre de La Serena. Auberge calme. Bon wifi, eau chaude. Rien à redire je conseille sans hésiter

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 úno 2017
10.0

This hostel is run by an all-women team. Very caring! I have to leave one morning at 6 something; the hostel normally serves breakfast at 7. The owner made arrangement to have a worker came in to prepare the breakfast for me at 6 something. She did it with a smile. I was impressed. A very rare find. 10++ in my book.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 led 2017
9.7

Muy bueno, la atmósfera de la casa y el personal; Susana, Victoria en especial Juanita!.La única critica es que no aceptan tarjeta de credito. Saludos Luciano

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.