Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal El Arbol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 614 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 614 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 úno 2017
8.3

Nice and relaxed hostel with good breakfast. Staff is very friendly. Commonareas are comfy and clean. Enjoyed my stay there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2017
9.4

Muy limpio, el personal excelente, y muy bien ubicado juno al centro y a 15 mins a pie de la playa. Totalmente recomendable!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
11 úno 2017
9.7

Personnel disponible et agréable, dortoir et sa salle de bain très propres, l'emplacement est idéal entre la grande calle Francisco Aguirre et le centre de La Serena. Auberge calme. Bon wifi, eau chaude. Rien à redire je conseille sans hésiter

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 úno 2017
10.0

This hostel is run by an all-women team. Very caring! I have to leave one morning at 6 something; the hostel normally serves breakfast at 7. The owner made arrangement to have a worker came in to prepare the breakfast for me at 6 something. She did it with a smile. I was impressed. A very rare find. 10++ in my book.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 led 2017
9.7

Muy bueno, la atmósfera de la casa y el personal; Susana, Victoria en especial Juanita!.La única critica es que no aceptan tarjeta de credito. Saludos Luciano

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 led 2017
9.7

Super freundliche Mitarbeiter!! Hab mich wie zu Hause gefühlt😅

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
25 led 2017
9.7

Super hostel. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel, locatie is top en het huiselijke sfeertje maakt het af. Enige commentaar wat ik kan hebben is dat de matrassen niet denderend zijn, maar dat is azijnpisserij. Wifi is de beste die ik so far ervaren heb en de beveiliging is ook prima. Ik heb genoten!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 led 2017
8.6

Accueil très chaleureux. Superbe petit déjeuner. Susana donne plein de conseils sur les choses à faire et à boire dans la région. L'hostel est calme et apaisant.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2017
9.1

Pros: lovely garden, nice staff, close to a supermarket, close to buses that go to Pisco Elqui and the rest of the valley, close to the Plaza de Armas, upstairs bathroom/shower is fairly spacious. Cons: A spring in my mattress poking into me. Bunk beds make a LOT of noise. The kitchen is TINY. Like one-to-two people in there at a time, maximum. Fridge is small. 25 minute walk to lighthouse/beach. No outlets for top bunks, just bottom ones. TINY bathroom downstairs. Smokers ruin garden area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 led 2017
10.0

Très bon hostel avec une équipe très attentionnée et prête à rendre service. Les chambres sont propres et les lits étonnement confortables. Les différentes salles de Bains sont propres. Le petit déjeuner est bon et suffisamment copieux. Je ne peux que recomander cet hostel. Le seul point négatif est la cuisine qui est vraiment petite et pourrait être mieux équipée.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.