Hostelworld.com

Hostal Bellavista Puerto Natales

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 44 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 44 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6
Hostal Bellavista Puerto Natales Located at Galvarino 335, , Puerto Natales.
Hostal Bellavista Puerto Natales
Chile
Puerto Natales Ultima Esperanza, Magallanes Galvarino 335
88% 44
-51.7269483 -72.4980925
Hostal Bellavista Puerto Natales
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2016
8.3

-: it's close to a Club, so that you can hear the Music the whole night +: nice breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2016
5.7

Very homey place. Staff were friendly but very hard to find. Facilities were very 'rustic'. Wifi was on and off. Decided to stay at another place after our trek and were so thankful we did. Not the best place in town and would not stay again. Upside, they accept credit card!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
30 led 2016
8.6

Very helpful staff. Quiet except for neighborhood dog barking all night. Good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Smíšená skupina, 31-40
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
16 led 2016
10.0

Excelente lugar: limpio, grandes espacios, el personal super amable. La casa es muy acogedora, con calefaccion encendida todo el dia. Tiene todos los servicios que uno necesita. El desayuno ademas es buenisimo! Ademas tiene 4 baños asi qie es super comodo, nunca hay que hacer colas para la ducha! Excelente. Lo recomiendo muchisimo. Me qiedaria nuevamentr aqui

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 led 2016
9.1

Pleasantly surprised

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 led 2016
10.0

I LOVE this hostel. I felt like home here - very cozy and comfortable. They have great prices on rental equipment, let me keep my stuff at the hostel while I was hiking in Torres Del Paine for a few days (including keeping my valuables safe), were very helpful with bus information and restaurant recommendation, and have laundry onsite (we gave ours to them at like 10PM and it was done that night). Very wonderful people work here - the hostel is well located and just so comfortable. I'm a fan!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 pro 2015
10.0

Beds were a little uncomfortable, you could feel every spring.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 pro 2015
7.7

A ducha do banheiro não funciona muito bem, como o clima é frio se espera um chuveiro quente, mas não é o que ocorre.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 lis 2015
8.6

El personal muy agradable y siempre ayudan en cualquier contratiempo. Está bien ubicado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.