Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostal Antigua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 204 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 204 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Travellerdj101
  • Australia, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
8 úno 2017
9.4

Great hostel in top location. Very clean- best we have seen yet in Central America. Quiet hostel which is what we were after- can still meet people. Staff very helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
19 led 2017
6.0

Quiet hostel, Not a very good backpacking hostal ... Common area closes early, on our Last night guests from another hostal were kicked Out at 7pm which ruined the night. Water was warm but not hot, and lastly myself and another guest were bitten by some Kind of Bug in the beds ... Not very clean. Also gas ran out on our Last night so we could not cook Dinner. Overall not terrible considering its a hostal but there are better hostals.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 led 2017
10.0

Amazing hostel! Would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 pro 2016
10.0

Clean place. Very quiet atmosphere but that's what i am looking for. Everything is brand new. Drinks are a little expensive. Since they have just opened the place they are still trying to figure some things out. I still recommand the place. If you are looking for a clean and quiet place to sleep and party outside. Location is great, wifi is stable and staff very helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 pro 2016
8.0

Very nice and cleaner

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Victor1987
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
4 pro 2016
9.4

Não lembro se tem café da manhã. O hostel é muito bem localizado, tranquilo, com quartos confortáveis, tem um roofbar legal, a staff é sensacional e super solicita. Não tenho do que reclamar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
9 lis 2016
9.1

Here for couple days. All good here good kitchen roof terrace wifi. Clean rooms lockers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
19 říj 2016
8.3

Esta bien ubicado, limpio y tiene lockers. Muy correcto y recomendable para descansar

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • leonvk
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2016
8.0

great place. little quiet but that was good. close to everything and helpful staff. would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.