Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 521 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 521 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • gabi_894del2259
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 čer 2017
10.0

Muy bien ubicado!!! El personal excelente... Las habitaciones muy cómodas!!! Lo único que diría para sumarle es que en la habitación que estuve pongan una cortina que cubra más el sol y una almohada un poco más baja! Excelente todo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • RubyJean
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 kvě 2017
10.0

Great place to stay! Worth the money! Bathroom was clean, nice atmosphere and very friendly staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • memcgraw
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2017
7.1

OK. Its a very cheap hostel, beds were comfortable and did the trick. However, there is NO atmosphere here and you will not meet anyone new if thats what you like hostels for. There was one young lady who worked everyday I was there with dreads and she was SUPER HELPFUL. She made our stay worthwhile! Probably would not go back due to the lack of atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Sorry but we are a HOSTAL, not a hostel, We haven`t community areas, is just a Hostal with a private Rooms.

  • Anonymní
  • Chile, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 kvě 2017
9.7

Excelente hostal, muy cómodo limpio y bien ubicado. El personal muy amable y con buena disposición a ayudar. Lo único malo es que tiene 2 baños y una ducha para todo el piso, lo demás todo bien. No tiene desayuno incluido, si dan toallas. Lo recomiendo 100%!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 kvě 2017
9.7

The best situation! Very kind staff Highly recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2017
10.0

Muy céntrico y limpio. Perfecta relación calidad-precio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2017
8.9

Sehr gut gelegenes Hostel im absoluten Zentrum der Altstadt, freundliche Mitarbeiter, sauber und schlichte Ausstattung, perfekter Aufenthaltsort in Granada für Traveller mit kleinem Budget!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2017
10.0

Excellent rapport qualité/prix: la situation est idéal puisque situé a 2 pas des principaux lieux touristiques: cathédrale, plaza nueva, restaurants et bars et aussi tout proche de l'Alhambra. Chambres et espaces très propres, rien à dire! Personnel accueillant et chaleureux, Grenade n'a pas de secret pour eux et ils nous font partager leurs bonnes adresses et conseils avec enthousiasme. Je reviendrai!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Marettodih
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
10.0

I truly loved my stay here! I've been travelling around Spain the last few months and I gotta say that this is one of the best places I stayed in!!It's right in the center but it's still calm on the inside if you want to rest a bit. Everything is super clean and the stuff in the reception is super lovely and helpful, always smiling and glad to help! Seriously book it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
10.0

la pensión Antares es el sitio ideal si buscas buena localización y buena relación calidad-precio. La recepcionista se mostró atenta y me ayudó con todo lo que necesité. La habitacion tenía calefacción y un nórdico por lo que el frío no fue ningún problema. Si volviera a granada, escogería el mismo sitio sin dudarlo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.