Hostelworld.com

Hostal Akumal

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 232 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 232 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1
Hostal Akumal Located at Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos, entre Guatemala y Venezuela.., San Cristobal de las Casas.
Hostal Akumal
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Av. 16 de Septiembre #33 Barrio de Mexicanos,, entre Guatemala y Venezuela..
94% 232
16.7414994 -92.6385319
Hostal Akumal
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
9.7

Espectacular,es como estar en casa ya que la calidez y la atencion es muy buena.Me hubiera quedado toda la vida.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 dub 2016
10.0

Der chef war nicht da, dafür Leti, eine super lustige und freundliche mexikanerin aus oaxaca! Wir haben unseren aufenthalt immer wieder verlängert und so alle drei zimmer "getestet", wir können dieses hostel nur weiterempfehlen! Die dachterasse ist cool, es ist sauber und gepflegt, juanita macht jeden morgen ein abwechslungsreiches frühstück und in dem living room lernt man schnell leute kennen. Klein aber fein! We will come back!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
20 dub 2016
9.7

It was such a nice place to stay! The breakfast was very delicious, and you get the chance to talk to all the other guests while eating.. The fact that it's such a small place makes it easy to get to know everyone.. Splendid atmosphere and location! Oh, and then Leticia is simply an amazing host!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2016
10.0

This hostel has a great vibe and a perfect size to get to know the people there. Breakfest was also delicious. Staff was always helpful and welcoming.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
9.7

Great staff, really! Alwaya friendly and smiling, always willing to help you. Nice and small hostel, good vibes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
23 bře 2016
8.0

Did not stay the night. We arrived and were unable to get into the hostel as the front door was locked. Staff had an emergency to attend to. Ended up staying elsewhere so only lost the deposit. We got in contact with the hostel and they were very apologetic and helpful. In fairness it sounds like a great hostel and was well located. Would definitely try it out next time we're in San Cristobal. Above rating is thus based on our experience only.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 bře 2016
9.7

Great place to stay! Totally worth it. Private room was great and the attention of all the staff was amazing. Walking distance to every cool spot in San cristobal!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 bře 2016
9.7

Sehr zu empfehlendes Hostel! Superfreundliches Personal, das täglich wechselndes Frühstück zubereitet. Alles Sehenswürdigkeiten sind fußläufig erreichbar!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 bře 2016
10.0

I only stayed one night in Akumal, but I really enjoyed my stay! This hostal is like a home...and that was exactly what I needed after my long bus trip. The bed was very comfy, the bathroom very clean and the breakfast delicious! :) I also enjoyed just chilling in the living room and the hammock on the terrace. The location is also good, because it´s close to the market and one of the main streets. Angel, the owner is the heart of the hostal and he gained a bonus by taking me Salsa dancing! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 bře 2016
10.0

chilled place and so friendly people ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.