Hostelworld.com

Hospedaje Vista al Mar

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 199 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 199 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.4
Hospedaje Vista al Mar Located at Francisco Vivar, 1337, Puerto Montt, , Puerto Montt.
Hospedaje Vista al Mar
Chile
Puerto Montt Francisco Vivar, 1337, Puerto Montt
95% 199
-41.4757325 -72.9563695
Hospedaje Vista al Mar
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • fredriklingaas7409
  • Norsko, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 33 Recenze
27 dub 2016
10.0

Great place to stay in Puerto Montt. Good value for a single room, personal atmosphere, helpful and friendly hosts. Recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
22 dub 2016
10.0

Ich war leider nur eine Nacht als Zwischenstopp hier, aber es hat mir sehr gut gefallen. Das Hostel liegt perfekt, die Zimmer waren sauber und die Betten bequem. Das Frühstück war auch sehr gut und die Besitzerin ist sehr nett und zuvorkommend. Würde jeder Zeit wieder kommen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
21 dub 2016
8.3

B&B ran by sweet older couple. Don't speak much English so be prepared to hand gesture a bit if you don't speak the lingo. In a bit of a dodgy looking area of town. Breakfast very good, bedrooms nice & warm & clean. Security good. Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • stephenakerson4745
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2016
9.7

Cozy, clean and well located for Ferry and bus station access. The hosts were also very warm and acclimating. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 dub 2016
9.1

This isn't a hostel, so the only thing I could fault it on was the social aspect that hostels engender. For the price had a room with a double bed to myself, satellite TV and breakfast (which I missed as I slept in and had to make my bus.). The hostel is a 8 min walk from the bus station. Good value option for a stopover. Spotlessly clean, great wifi.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 bře 2016
10.0

établissement très agréable ,très belle vue sur la mer ,chambre impeccable ,petit déjeuner copieux et bon la propriétaire est charmante et n'hésite pas à vous aider si vous avez le moindre souci le hic ,c'est qu'il n'y a pas grand chose à faire à Puerto Montt !!! Ah! si ,Allez à pied jusqu'à Angelmo vous découvrirez le marché aux poissons ,avec son animation et ses cevichés et si vous n'en avez jamais vus :les"lobos d'el mar "

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 bře 2016
9.1

Das Hostel hat eine familiäre Atmosphäre. Die Besitzerin war sehr nett und konnte Tipps zu Sehenswürdigkeiten in Puerto Montt geben. Es gab das beste Frühstück dort, keine Wünsche bleiben offen. Selbstgebackenes Brot, frischer Obstsalat, Müsli, Wurst, Käse, Marmelade usw. Empfehlenswert!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 bře 2016
9.7

Mi estancia en el lugar fue genial , la verdad que el trato es super cordial, me ayudaron cuando lo necesite, la señora que atiende el hostel es muy atenta. Recomendable 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
29 úno 2016
10.0

Perfect. A comfy home away from home to spend some time recouping before heading further south. Best breakfast we have had on our trip, home made everything! Even when we had to get up super early! Short walk from bus station. Eliana the owner is the perfect host. She organised taxis for us and let us leave a bag while we camped at cochamó. We loved our stay and came back again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 úno 2016
8.9

Hospedaje Vista del Mar is a simple residence, where you share the livingroom with the friendly family that is running the hostel. The neighbourhood is a 10 minute walk to the handicraft market of Puerto Montt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.