Hostelworld.com

Hospedaje Mi Rincon

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 87 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 87 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 7.9
Hospedaje Mi Rincon Located at Cabo Garcia 115, , El Chalten.
Hospedaje Mi Rincon
Argentina
El Chalten Santa Cruz 9301 Cabo Garcia 115
89% 87
-49.3313765 -72.8892767
Hospedaje Mi Rincon
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2016
9.7

Wonderful little gem! Only 2 rooms with ensuites on the property. Lovely and quiet. Elizabeth was a wonderful host giving us great hiking, eating, and exploring recommendations. She even allowed for us to check-out late to recuperate from our sore hiking muscles! Simple breakfast but adequate.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 bře 2016
10.0

Excelente atención, muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
28 úno 2016
10.0

We loved this place because it only had two rooms so it was quiet and quaint! They left our breakfast on a tray in the morning so we could eat when we needed! Wonderful spot!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 úno 2016
10.0

Gracias por todos. Tolles Zimmer mit einem super ausgestatteten Bad. Die Besitzer sind sehr nett und helfen gerne. Wir konnten auch ohne Probleme unser Gepäck zwischenlagern. Gerne wieder.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola Melanie, gracias por tus comentarios. Un saludo grande desde El Chalten!!!

10 úno 2016
8.3

Very cozy and clean. Friendly and helpful staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi, thank you for writing !!! We wait again for El Chalten !!

  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2016
9.1

Muy lindo lugar. Todo perfecto

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola, gracias por los lindos comentarios, esperamos que hayan disfrutado de El Chalten y que vuelvan alguna día. Un cariñoso saludo con vista al Fitz Roy!!

  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 úno 2016
8.3

Nice place to stay with a great couple that runs the place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you nice words, hope to visit again !!

  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 led 2016
8.3

This hostel is extremely small (there are only 2 rooms) and has a B&B feel to it. The owners are extremely friendly and helpful - they were happy to let me keep a few items there while I went camping in El Chalten. The facilities were clean and quite cozy. It's certainly far from a party hostel - more of a place to go with a significant other and do some relaxing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello, thanks for your comments, are very friendly. We send a warm greeting from El Chalten !!

  • Anonymní
  • Izrael, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 led 2016
9.4

The room was very clean and comfortable. Elisa the owner and Eduardo were both extremely helpful and went out of their way to help us with everything we needed! The only thing that was missing was a kitchen for cooking. Besides that everything was perfect! Highly recommended. Thank you Elisa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks Amir for your comments, we wish you a nice trip back. We hope to return to El Chalten !!! Eduardo y Elizabeth

  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 led 2016
6.0

Staff Very Kind. Location good. Room Clean breakfast disappointing.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for writing us. We believe that breakfast is according to the hotel category. regards!!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.