Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homeikan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1110 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1110 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
10.0

Wij hebben 4 fantastische dagen in homeikan gehad en we zullen het zeker aanbevelen bij familie vrienden, kennissen en zakenrelaties. Je bent werkelijk in Japan!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your stay at us.

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
11 dub 2017
9.4

I've stayed twice now and it's always been a wonderful experience. The private bath is a definite plus after a long day of walking.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2017
9.4

최고입니다! 손님 모두가 사용하는 목욕탕 말고 패밀리 샤워룸? 안에 사람이 없으면 사용해도 된다고 해서 친구와 저 단둘이 목욕탕도 사용하고 .. 침실도 너무 좋았습니다. 직원분들도 친절했구요 ㅋㅋ 이름을 한국어로 '수'라고 표시해 두셨더라요 그리고 유카타도 준비 되어 있어 다음날 아사쿠사 가서 기모노 체험 할까 했는데 덕분에 유카타 입은걸로 퉁 쳤어요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sabrinatrudeau
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2017
5.1

I booked and searched for this hostel for 2 people/1 room. It clearly says "price per room" when you book. It doesn't say anything about per person in the guidelines. Regardless I booked for two people but when we arrived they told me we booked for only one. They seemed annoyed when I told them it was for two and told us we would have to pay per person. We ended up paying more than a hundred more than what we planned. If I had more character room I would go more into detail. Very disappointed.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 dub 2017
9.7

Very typical place. Good location and good hoste !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your stay at us and your wonderful comment. One thing that we would like to say is ; We are not "Hostel". We are "Ryokan".

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2017
9.4

Hosts were very kind and even offered to take us to the nearby subway station with our luggage because it was raining.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
9.4

都心とは思えないような閑静な住宅街の中に佇む純和風旅館。古い建物ですがとても手入れが行き届いていて、清潔で快適に過ごすことができました。また従業員の方たちもとても温かで親切でした。トイレ、お風呂は共同ですが、大浴場は銭湯の雰囲気がありとてもユニークでした。 部屋は引き戸に鍵をかけるシステムで、もしかするとセキュリティを気にする方には不満かもしれません。また就寝後他のお客さんが廊下を歩く音が少し気になりました。とはいえ、今までこんなに静かでゆったりと東京で過ごしたことはありません。また使わせていただきます。ありがとうございました。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2017
6.3

Auberge traditionnelle, la salle de bain était pas top, l'eau du bain n'était pas très propre et tiède. Les chaussons " casse gueule" sur le parquet, le frigo de la chambre ne fonctionnait pas et seulement 2 prises dans la chambre pour 4 personnes . En revanche La chambre était top! Futon confortable mais les coussins un peu dur.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 bře 2017
8.3

방음이 안되는건 여관이라 어쩔 수 없는 부분이지만.. 왠만하면 같이 머무는 외국인들도 밤엔 조용히 있기 떄문에 괜찮아요 다다미 느낌도 좋고, 목욕탕은 친구가 썼는데 좋다고 하네여 개인 탕과 같이 쓰는 공용이 있는데 1층과 지하에 있습니다. 간단하게 세수나 양치는 각층마다 있는 씼는 곳에서 할 수 있어요 거기다가 지도도 챙겨주시고 짐도 무거운데 들어주시고 서비스 좋아요 ㅎㅎ 전체적으로 OK!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • jhung1238
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2017
8.6

료칸 위치 찾기 정말 힘들어요. 주택가 내 골목에 있어서. 그리고 다다미 방에 벽이 얇아서 밤에 추웠어요. 또 저희 간 날만 그랬던건지 공동 목욕탕 오픈을 안해서 프라이빗 목욕탕 썼었는데 사람 너무 많이써서 한시간정도 기다림.......ㅠㅠ 저런것들이 좀 힘들긴했지만 저렴한 가격에 료칸 경험도 할 수 있었고 목욕탕 정말 좋고 그외 시설도 아주 마음에 들었습니다. 찾기가 좀 힘든 위치 빼면 강추입니다!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.