Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Homeikan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,051 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,051 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.3
Homeikan Located at 10-5 Hongo, 5-Chome, Bunkyo-Ku, Tokyo.
Homeikan
Japan
Tokyo 1130033 10-5 Hongo, 5-Chome, Bunkyo-Ku
89% 1051
35.7111862 139.7563397
Homeikan
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 zář 2016
10.0

Rien a redire, personnels au top et cadre très agréable...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
8.9

Nous avons passé une nuit dans ce ryokan. Le personnel est accueillant et disponible. La chambre est grande, propre et bien entretenue. Les futons sont confortables et l'hôtel très calme durant la nuit. Il y a possibilité de profiter d'un petit bain de source chaude dans une salle de bain (ouvert 24/24 si je me souviens bien) et l'on peut fermer le verrou pour être tranquille. Le ryokan est à 10 min de marche d'une station de métro et avec un plan de la ville il est assez simple à trouver.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
9.4

Bloody marvellous.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 zář 2016
9.7

어줍잖은 호텔에 묵는거보다 1~2만원더주고 여기묵는게 훨씬 낫다. 러브라이브 성지순례하기에 딱 좋음, 웬만한 성지는 30분이내로 걸어서 갈수있음, 선샤인성지이기도 함, 참고로 면밀히 살펴본결과 본관정문을 정면으로 바라보았을때 왼쪽대각선방이 치카네가 묵었던 방으로 추정됨

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 zář 2016
8.6

My boyfriend and I enjoyed staying here during our last night in Japan and getting to experience a traditional ryokan. After traveling for two weeks it was nice to stay somewhere quiet. We stayed at the annex location which I wish we had known in advance. Kind of hoping we were staying at the one with the garden but there didn't seem to be much of a choice ahead of time. Staff was incredibly friendly and let us into our room a little early which was much appreciated! True Japanese experience

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 zář 2016
4.0

Un établissement plus que vieillot, acceuil impersonnel, bagages sans véritable surveillance lorsqu'on les laisse après le check out, petit déjeuner médiocre. Seul bon point la climatisation et les draps changés chaque jour,mais pour le prix c'est la moindre des choses. Bref à éviter.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
8.9

Superbe ryokan : chambre très bien (même s'il y a eu qqs cafards le 1er soir mais le personnel a fait le nécessaire immédiatement et nous n'avons plus eu de souci les deux nuits suivantes), bain japonais super et privatif, joli petit jardin. Personnel ne parlant pas anglais ce qui peut générer des incompréhensions. Difficile à localiser par rapport au métro et un peu éloigné.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2016
10.0

Sehr schön! Hab mit meinen zwei jugendlichen Kindern eine tolle Zeit verbracht. Zu Fuss ist man schnell im Ueno Park, schnell auch bei der U-Bahn,. Es liegt auch wunderschön, im alten Universitätsvirtel von Tokyo, tolle Essmöglichkeiten rund herum. Ich kann es nur weiterempfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 srp 2016
10.0

러브라이브! 선샤인!! 치카 일행이 도쿄 아이돌 행사때 묵었던 여관 호메이칸! 아키하바라에서 걸어서 30분거리라 조금 멀긴 하지만, 가격과 시설 모두 만족스러웠습니다! 작은 정원 또한 좋았고, 직원분들도 영어 잘하셔서 만족스러웠습니다!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
9.7

I loved the 'old-world Japan' nature of Homeikan. If you want a Ryokan without frills, an old wooden house, with the sweetest people imaginable running it, then look no further. It is near the subway, in a lovely quite neighborhood but very near very many restaurants and cafes. Everyone was so kind and helpful to us. If you are looking for a room with a private toilet, then this is not the ryokan for you. but if you are looking for authenticity at an extremely good budget price, then stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.