Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Home Made Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 2040 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 2040 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 zář 2017
9.7

A lovely hostel with awesome decor and comfy beds! Everything is great although the kitchen was a little dirty but besides that a fantastic hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
8 zář 2017
6.6

The showers were dirty and leaked water everywhere. I also got some weird bites in my bed.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 zář 2017
8.0

A good comfortable, casula no party hostal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 srp 2017
9.1

I loved this place. It's made with love and that's obvious!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 srp 2017
9.4

Lovely hostel, great staff an nice atmosphere, cosy and peaceful. I stayed twice in 8 days. Whilst it could do with a little attention in some places, the staff are happy to answer your questions and great staff go a long way.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Lunallena
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 srp 2017
4.0

El lugar está bien ubicado, el edificio es viejo y muy sucio, obligan a dejar un depósito por candados, no aceptan si uno los lleva, no me sentí segura en este lugar

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2017
8.9

awesome place to stay in Central budapest if youre after a relaxed vibe! great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
3.1

Chaotic, hectic, unsafe environment. It was a messy and crappy place. Furniture was worn out, kitchen wasn't clean, the place was small and too full, nog cosy at all. Really bad experience and way too expensive for what we got.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • rebeccavestager8152
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
7 srp 2017
8.6

Very laid back atmosphere, definitely not a party hostel. Good for cooking and great location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
9.4

Moins festif qu'annoncé mais au top

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×