Hostelworld.com

Holland House

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 190 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 190 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.8
Holland House Located at Holland House, 53 Eccleston Square, London.
Holland House
England
London SW1V 1PG Holland House, 53 Eccleston Square
74% 190
51.4913507 -0.1444530
Holland House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2016
6.9

The hostel is very good located. The rooms and showers are clean but the toilets were sometimes filthy. The reception and kitchen staff are very friendly. We didn't saw anyone from security. It's not really a backpackers mentality. People are all by themselves, not to easy to make contact, which makes the atmosphere not comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
10.0

Genial el hotel, la ubicacion y el personal que trabaja allí. Recomendable 100% para alojarse en Lonndes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
4.0

We stayed 4 hours outside and no one was at lobby. We have to call the Guy serval times before he can help us with the check in.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2016
7.1

No issues.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 úno 2016
9.7

This was my first time at a hostel, and it was actually a very good experience. My friend and I had our own room but shared a bathroom. This didn't bother us at all. The bathrooms were old, but not dirty. The location was perfect! 5 minute walk to Victoria station and 15 minutes to Buckingham Palace. There are lots of pubs in the area for a casual night out. We had an awesome experience, and would definitely return.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kazachstán, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 úno 2016
9.1

Nice place and nice people

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2016
2.0

We were supposed to stay in the hostel we booked,but one day before we arrived they changed the structure with another one,almost out of London.The staff in the new hostel ( Bowden court )wastn't Clear and polite,we had even to discuss the amount of money they wanted us to pay for the Keys .I do not recommend both of the hostels at all , awful .

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 led 2016
4.9

this is less of a traditional backpacker hostel but more of a temporary/longterm stay for people living/working/studying in London. Furniture is low quality, bunk beds are making loud sounds when moving, lockers are just lockable wardrobes (not so safe and stable) and my keys didn't fit them with the receptionist unable to find a solution

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
9 led 2016
4.6

Dirty old toilets and bathrooms ! Not pressure on the water in all bathrooms I try to find one good but in all the floors there is no pressure to take a proper shower

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 led 2016
8.6
Přeloženo: Google

Velmi vítané. Čistota. Ženský pokoj se nachází v prvním patře je nejvyšší. Snídaně je bohatá. Upozornění používá přísné plány.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.