Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hokondo Waikiki Beachside Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 399 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 399 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 6.2
  • Zařízení 6.9
Hokondo Waikiki Beachside Hostel Located at 2556 Lemon Rd, Oahu, Honolulu.
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
USA
Honolulu HI Hawaii 96815 2556 Lemon Rd, Oahu
79% 399
21.2726189 -157.8217792
Hokondo Waikiki Beachside Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 lis 2016
6.9

Great location but quiet time of the year with lights out at 10PM. Expensive given quality of rooms but imagine a great hostel at popular times

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 říj 2016
8.9

Best bang for your buck and the location is great! People from all over the world visited while I was here, the atmosphere and accommodations combined together wonderfully. I would stay here again and every time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 říj 2016
8.6

Sehr nettes, sauberes, einfaches Hostel in super Lage! Würde es wieder buchen für einen Aufenthalt in Waikiki!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
8.6

First time staying in a hostel and didnt know what to expect. We wanted accommodation close to the beach and affordable. Came away with friends from all around the world. Didnt spend much time in our room as we were sightseeing most days. This place is awesome and you mingle and learn about other cultures. The hostel is close to an ABC store :) Definitely recommend this hostel!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • dodolee
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 zář 2016
7.7

위치가 너무 좋으니 별 다른거 크게 중요하지 않으면 괜찮구요. 호스텔 특성상 편안하고 안락한 분위기는 아니에요 에어컨 소리 움청 시끄러우니 에어컨 옆 침대는 피하세요 한숨도 못잣어요

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 zář 2016
8.9

Super.perfekte lage :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
6.3

Would not recommand to stay here. Better Hostels are around the corner.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 srp 2016
8.3

Es war genial!!! (Ausser das Frühstück.... könnte noch etwas ausgebaut werden)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2016
9.1

Best value for a budget traveller! I stayed at Waikiki Beachside for only one night on my last night in Hawaii. I would definitely come back here again. The front-desk staff members were pretty helpful :) Thanks for helping me out with all the questions I had!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2016
7.1

Nice staff. Poor cleaning. Must pay for (small) lockers in the room. Good wifi. Very good location!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.