Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 380 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.9
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.9
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 380 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.9
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 srp 2017
9.7

Incredible hostel. The onsen is awesome. They put me in the overflow room the second night ALL by myself! - a room the size of four standard western dining rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Tibby1993
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2017
10.0

超级好的地方!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2017
9.1

Very nice and authentic hostel!! Everything was fine and totally worth the price. Although, u unfortunately the (private) Onsen was not really hot, rather lukewarm.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2017
10.0

Eines der schönsten Hostels, in denen ich jemals war! Sehr sehr nette Mitarbeiter, perfekt!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 srp 2017
9.4

Stayed in a private room and had a wonderful time. The night before we had stayed at a ryokan 10x the price but the K's House Ito was quite comparable. The main differences were that the room was smaller at K's House, the onsen wasn't outside/lacked a view, and no meal was provided. However, for a fraction of the cost of the ryokan, I feel K's House Ito was quite a deal and would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2017
10.0

We had a great stay .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nadim996848
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
27 čvc 2017
9.4

Was a unique experience - the common room was clean and the area was quite nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
23 čvc 2017
10.0

So special to be able to stay in such a historical building at hostel rates! The staff were ever-friendly and the place wasn't crowded like ther K's. There are beautiful varandahs overlooking a river on the back of the property - lovely place to relax. Tatami mats and wooden floors of course have their own challenges, but are completely worth it. This place has the shared onsen and two private ones (and you can use them for free as a guest!) I can't recommend Ito and the Guesthouse enough!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Cloudy72
  • Australia, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 čvc 2017
10.0

Relaxing 4 days in Ito - could have stayed longer !! Staff and accommodation first rate. A wonderful spot to explore Izu.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 čvc 2017
10.0

Best hostel I've been to so far! 10/10!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.