Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Historical Ryokan Hostel K's House Ito Onsen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 340 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.9
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 340 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
19 bře 2017
10.0

建物自体必見の素晴らしいものです。温泉あり、古いながらもデザインされた共有スペース、そしてそれをキープしているスタッフ。 またぜひ立ち寄りたいです。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
10.0

Beautiful place! Very friendly and helpful staff! If you go to Ito make sure you stay here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
10.0

I agree with past reviewers… For the price, this place is really quite special!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 bře 2017
9.1

Gorgeous building with amazing common facilities. It was hard to do any sightseeing as just wanted to stay in and enjoy the beautiful spaces. I had a private room which was nice, though noise is definitely an issue given the number of sliding doors and the use of shared bathrooms. The shared bathroom I used did not have any hot water or soap. Overall, the place was very clean, had a good shared kitchen, with kind and very helpful staff. Highly recommend but using the provided earplugs.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2017
10.0

매우 만족

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 led 2017
9.7

Comfortable, clean and tidy. The staff are nice and friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 led 2017
10.0

Very good hotel and has everything u need even beyond ur imagination . You cannot miss it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 lis 2016
10.0

I have stayed at K's House hostels all over the country but this one was really special. The building is absolutely beautiful, and the facilities were amazing. The onsen, in particular! Staff were lovely and really helpful, recommending a local izakaya for dinner which ended up being the best meal we had for the entire trip. I would have loved to have stayed more than one night here, and will 100% be back again! Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
11 lis 2016
10.0

Amazing hostel!! Cool atmosphere, they have a onsen include you can use for free. The staff was super friendly, they helped me with the whole planning. Definitely recommendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 říj 2016
8.9

Great, affordable Ryokan with public and private Onsen. Feels more like a hotel so not much opportunity to mingle. I would still highly recommend!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.