Hostelworld.com

Hipotel Paris Belleville

Ceny
mapa
Recenze
4.4
Hodnocení 792 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.0
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 4.0
  • Čistota 3.0
  • Zařízení 2.0
ZAREZERVOVAT
4.4
Hodnocení 792 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.0
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 4.0
  • Čistota 3.0
  • Zařízení 2.0
Hipotel Paris Belleville Located at 21 Rue Vicq d'Azir, , Paris.
Hipotel Paris Belleville
France
Paris 75010 21 Rue Vicq d'Azir
44% 792
48.8760907 2.3696136
Hipotel Paris Belleville
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 lis 2015
10.0
Přeloženo: Google

Je to soo pěkná lokalita v 5 min chůze od stanice metra, Colonel Fabien. soo snadné najít. a super ekonomický supermarket kolem hostelu a pěkný pokoj (zůstali jsme v přízemí). Já a moje matka zůstal tam na jednu noc se super spokojenost. Viděl jsem nějaké stěžuje tomto hostelu. ale pro nás, je to jen hezké místo cestování Paříž. Moc díky

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 lis 2015
2.3

The staff were horrible and unhelpful, we stayed here during the terror attacks on the 13/11/15. He did nothing but make up false facts when we asked to leave and hopefully get a refund for atleast one of our 3 nights that we booked and paid for on arrival. Claimed that they never have and never would give a refund. Staff here have zero compassion and zero will to help, even when spoken to in French. Zero recommendations for this place

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 lis 2015
4.6

Das Zimmer war eine Baustelle, Bad ohne Licht, Schimmel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 srp 2015
3.7
Přeloženo: Google

Personál byl hrubý a nepomohou vůbec. Ručník nebyly čisté. Sprchový kout se nepracuje správně. Budova Zdálo se, že zanedbané.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 srp 2015
6.3

Man muss um 12 Uhr auschecken und unser Flug ging erst um 21 Uhr. Wir wollten das Gepäck dort lassen, was normalerweise kein Problem in Hostels ist. War aber nicht möglich. Sehr störend!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2015
4.9

Il prezzo è molto basso, nulla da dire, ma i capelli e i peli nelle lenzuola, i grumi di capelli e polvere per terra, sul quadro e negli angoli e il vetro della doccia sporchissimo non si possono ignorare. Si rischia veramente di prendere malattie là dentro. Dislocato dal centro, raggiungibile abbastanza bene di giorno, quasi irraggiungibile di notte. Il personale è cortese ma lo sconsiglio vivamente! Meglio spendere 50 euro in più ma essere sicuri di non prendersi infezioni.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2015
4.9

Me pareció muy malo el servicio.. El personal de recepción habla solo en francés!!. Te atienden muy mal y a veces no están en la recepción.. No hay sala común y tampoco wi.. No me pareció para nada limpio y las habitaciónhabitacióneshabitaciónes son horribles!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2015
5.7

It was a okay place. But you had to pay extra if you want Wifi. Location was not walking distance from the famous sites. The atmosphere was a little intemedating because the walls where very thin so you could hear everything that was going on in the rooms close to you.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2015
3.1

Nachdem wir ersteinmal mind. 10 Minuten an der Rezeption warten mussten, wurden wir von einem sehr unfreundlichen Mitarbeiter "begrüßt". Dieser hatte dann auch keine Ahnung über unsere Buchung und sonstiges. Deswegen verweilten wir noch weitere 20 Minuten an der Rezeption, um überhaupt einmal an unsere Zimmerschlüssel zu gelangen. Auch bekamen wir sofort ohne Nachfrage einen Preiszuschlag. Das "Hotel" an sich war eher eine Baustelle, das Zimmer mit Bad war voller Schimmel und roch auch danach.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2015
2.9

I never come back here again

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.