Hostelworld.com

Hi Patagonia Hostelling International

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 686 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 686 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
9.7

Super friendly and helpful staff and helped to organise all of our trips and excursions. Amazing kitchen with loads of space for cooking and a cool common room with a climbing wall. Very comfy beds as well. Would recommend 5/5

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
31 led 2017
10.0

One of the best hostel I stayed! All the staff were great!!! The hostel is clean, plenty of space in the room. You have everything you need with a garden, a big kitchen area.. Thank you to Gaston and his amazing staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pepetiti
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
8.0

Bon emplacement , cuisine bien équipée . Attention le patron loue des voitures mais facture facilement des réparations qui n'ont pas lieu d'être .(exemple d'un pneu usé à l'intérieur qui c'est crevé sur du goudron sans trace de clou ou autre )

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Il a été la compagnie de pneus que je considère le remplacement nécessaire à la destruction de celui-ci et a été remplacé 30 jours plus tôt. dans votre voiture, vous devriez avoir fait le même changement et il est de votre responsabilité pour que le changement fait.évaluer l'Hôtel de son obligation de payer le pneu est pas correct, mais ..

  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 pro 2016
7.7

colazione ricca cucina molto grande e ben fornita bel giardino all'aperto

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
10.0

An amazing 4 nights at this hostel. Pretty much the cleanest and friendliest hostel I have stayed at. Would highly recommend to budget travellers of all ages. The beds were super comfy and the staff is outstanding.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 pro 2016
10.0

Beautiful place to stay for visit Peninsula Valdes! Private rooms are comfortable, even sharing bathroom really new: everything is clean, good breakfast, location excellent in the heart of Madryn. Splendid garden and kitchen, atmposhere is simply amazing...thanks to Gaston and his attitude for keep every traveller at home with all you need. Unforgettable asado prepared by Facundo and shared with all mates. Viva Hi Patagonia!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 lis 2016
9.7

Tolles Hostel: leckeres Frühstück, sehr bequeme Betten, hilfsbereite und sehr freundliche Mitarbeiter

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 lis 2016
9.7

IT WAS THE BEST HOSTEL WHERE I STAYED DURING MY ARGENTINIAN TRIP... THE STAFF IS WONDERFULL EXPECIALLY GASTON.. BUT ALL THE STAFF IS OK..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
23 říj 2016
9.4

I had a great stay here, and even extended how long I was there. Gaston and the team were really helpful, and the atmosphere was friendly and relaxed - as a solo traveller, it was great to meet so many people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 říj 2016
10.0

i loved staying at this lovely hostel! beds are the best so far, staff was absolutely unbeatable and helped us booking tours and everything. breakfast was very nice, bathrooms are clean and big. i can just thank the guys from there for the amazing hostel they keep running.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.