Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hi Arrifana Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 150 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 150 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Mariska_v
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 čer 2017
7.4

I loved the beach nearby, the swimmingpool and the view!! Did not like that the only locker availeble was blocked by a bunk so I coulnt reach it, and the girl from the check out: not even a thank you or goodbye just handed me the key deposit and walked away 😑. Ok bye!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čer 2017
10.0

Un ostello perfetto!!splendido staff gentilissimo ed accogliente..atmosfera molto bella posizione magnifica.!!!ottimo breakfast. uno dei migliori ostelli in cui ho soggiornato. voto 10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 čer 2017
9.4

The best hostel we have been to during our trip through Portugal. The Location and the view over the Ocean are amazing and the atmosphere inside is very cozy and comforting. The only aspect that could be criticized is the public kitchen which is rather small and not well equipped. However, there are a nice bar and a restaurant with very cheap prices!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 čer 2017
8.3

Nice, chill atmosphere! Close to the beach and ideal for surfers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2017
7.7

Mooie kamer en hartelijke bediening.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
23 kvě 2017
10.0

I loved it here, felt like home. Could've stayed for weeks! Great atmosphere, the common room is very comfy to chill out. Very close to the beach, would recommend a car though to explore this great area even better. Best staff, so helpful and fun, just like friends. James, Alvaro, Teddy and Berta (and everyone else) - thanks a lot! I had the best time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pcjimioj5094
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 kvě 2017
9.1

Great bunch of people made our stay the best..... Beer on tap a plus!!! Bikes placed in a secure spot for the duration of the stay.. Great walking trails. Crazy beautiful area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2017
10.0

Lovely hostel, so close to the beach and walking trails. Bit out of the way if you're coming from Aljezur but arguably improves the relaxed atmosphere! Staff are all really great, thanks guys!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
9.1

Gostei muito de estar estes dias no Hi Arrifana Destinations. Grande ambiente e óptimas instalações. O restaurante é esplêndido. Grande jantar que proporcionam. Serviço simpático. Para voltar. Obrigado Rui Eduardo Horta

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2017
10.0

I had a fantastic time. I wish I had stayed longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.