Hostelworld.com

Helsingborgs Vandrarhem Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 73 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 73 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
Helsingborgs Vandrarhem Hostel Located at Hantverkaregatan 2, , Helsingborg.
Helsingborgs Vandrarhem Hostel
Sweden
Helsingborg 25226 Hantverkaregatan 2
94% 73
56.0399367 12.7035641
Helsingborgs Vandrarhem Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Hong Kong, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 říj 2015
10.0
Přeloženo: Google

Zaměstnanci byli milí a ochotní !! Měli jsme skvělý pobyt! Snídaně byla úžasná! A pokoj byl čistý a velký !! Dobrá volba, aby zůstali !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 zář 2015
8.6

very helpfull staff, and wonderful included breakfast!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 zář 2015
8.3

Daa Frühstück war im Preis mit inbegriffen, damit hatte ich gar nicht gerechnet. Umso mehr freute ich mich darüber. Fenster waren nicht ganz dicht, weshalb man den Lärm meist hörte. Trotzdem war es eine sehr angenehme Nacht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 zář 2015
9.4

We enjoyed this accommodation very much. As two young students who don't have much money this was perfect for us. It was clean, the breakfast was awesome and the staff very nice and helpful. Thanks a lot!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 zář 2015
5.7

The staff was very nice - there wasn't any luggage storage to leave my baggage but the staff were kind, they took my baggage in their office. The room was clean but the bathroom & kitchen didn't let me feel very welcome. The best thing is the cheap prices - so it's perfecr for students and people with a low budget.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 srp 2015
6.0

Although the hostel isn't responsible, the area around it is not nice, I was a little worried about my parked car and the contents. The building itself is quite worn down, but you can tell the hostal made an effort. But it's hard to get rid of the dungeon feeling in the soviet like concrete megabuilding. The room itself was fine, but many things need a touchup, like the bathrooms, showers, hallways. Unsafe elevator.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • annika_ulvesjo6060
  • Švédsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 srp 2015
9.1

i både rum kök och hygienutrymmen . Fint med en som gav mättnad. Är mycket nöjd.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2015
8.3

The place needs a facelift. Very plain and functional. Good value, but no atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • smm_kazakovtsev3927
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2015
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. Very spacy rooms!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.