Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 418 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 418 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 6.8
Haus International Located at Elisabethstrasse 87, D-80797, Munich.
Haus International
Germany
Munich D-80797 Elisabethstrasse 87, D-80797
74% 418
48.1605894 11.5588402
Haus International
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2016
6.0

This hostel is perfectly nice, clean and worth the price. We had a twin room with ensuite and the shower was amazing! Really hot and very good pressure. The location is a little far away, about a 45 minutes walk to Marienplatz, but there is a tram/ train and bus that can take you to the centre quickly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 říj 2016
8.0

Good, clean place with plenty to do

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • dougbruz
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 zář 2016
7.1

Quite clean, close to the s-bahn, okay breakfast, decent rooms

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 zář 2016
2.3

Bad breakfast Bad people No soap No towels Security agent would like to be Derrick

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 zář 2016
8.3

Overall a good hostel, not the cleanest bathrooms and no power points near the beds but it does the job. The room we stayed in had an ensuite which leaked water but otherwise was fine. Very expensive due to Oktoberfest period.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
8.0

The only thing I did not like is that the guy at the bar did not give me ice so I can have a nice cold raspberry drink I bought :(

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 zář 2016
10.0

We had a fantastic stay here. Would definitely recommend to others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 srp 2016
10.0

muy bueno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
27 čvc 2016
7.1

Stayed at the haus international hostel my first night in Munich and it was great for first night. Wasn't air conned in room so it was a little hot but was good for first night and nice having free breakfast in the morning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mstiles7900
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 čvc 2016
9.4

Overall our stay was wonderful. The drawbacks were noise in the hallways during quiet hours and the lack of cereal/müsli choices at breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.