Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 441 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 441 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2017
4.6

Staying here during Oktoberfest is a nightmare. The noise throughout the entire evening was unbelievable and negotiating the corridors to use the toilet involved stepping over drunk, passed out patrons. Worse than all of this, after reporting issues with my door locking system late at night, I had to wait about 45 minutes in the lobby while the maintenance staff was called. The issue ended up being that the door had to be pulled in before being pushed (a secret which was not suggested before)!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Christami84
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2017
7.1

Die Mitarbeiterinnen an der Rezeption wirkten immer genervt und gereizt! Ganz schlechter Service von denen. Die männlichen Mitarbeiter hingegen waren freundlich. Dies empfanden alle in meiner Reisegruppe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2017
8.6

Wir haben mit unseren Kindern eine Nacht in einem Vierbettzimmer übernachtet. Das Zimmer war sehr einfach eingerichtet, aber völlig ausreichend, wenn man darin einfach nur schlafen möchte. Dusche/WC im Zimmer, Matratzen nicht durchgelegen, gutes Frühstück, guter Preis und relativ nah am Olympiapark (knapp 30 Min. zu Fuß zum Olympiastadion Nordeingang). Wir hatten übrigens keinerlei Probleme mit nächtlichem Lärm auf den Gängen. Check In/Out azch freundlich und sehr zügig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2017
9.7

Nous recommandons ce lieu.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • robayodaniel5932
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 čvc 2017
5.4

I found the hostel to be OK, but the environment is really lame and the location wasn't ideal to me. Seemed like i was staying at college dorms.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2017
8.9

Very noisy for us in our room one night with A large school group using restaurant area to run quiz night. About midnight a small handful of girls started yelling and screaming and running around.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2017
7.7

Good stay, but too many teenagers being loud all night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
6.3

Siamo stati con la famiglia dal 28/4 al 1/5. Aspetti positivi: la posizione dell'ostello abbastanza comoda per la visita della città usando i mezzi pubblici e la colazione a buffet varia e abbondante. Aspetti negativi: il non rispetto delle regole di convivenza da parte degli ospiti (rumori, schiamazzi notturni e al mattino presto), il rapporto prezzo/servizi offerti (stanza piccola per 4 persone e con problemi al sifone del bagno con conseguente puzza stagnante).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 dub 2017
8.9

This hostel was pretty nice. We stayed in a private room that was good. They let us check in early which was really nice! Overall, it's a decent hostel even if it doesn't have the very best facilities.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×