Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 428 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 428 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
14 bře 2017
6.3

I was dismayed at the smoking in the next room which filtered into my room. I thought it would be smoke free. The showers were cold. It's really a place for school groups and many young people who smoke.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2017
5.7

Durch mein Fernstudium hab ich jetzt schon viele Hostels kennengelernt, so zunufriefen war ich noch nie. Das Zimmer war ok, Haare lagen auf dem Boden, Betten waren sauber. Allerdings startete um 17 Uhr die Party auf dem Flur unter mir, von der Lautstärke hätte es auch in meinem Zimmer sein können. Um die Uhrzeit theoretisch kein Problem aber wenn so etwas bis 4 Uhr nachts andauert, sollte das Personal sich um eine Lösung kümmern. Zumal es in der 2. Nacht nicht besser war. Sehr enttäuschend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 bře 2017
7.4

A comfortable stay. Hearty breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2017
10.0

Da Zwischensaison sehr ruhig. Tolles, reichhaltiges Frühstück. Einfach eingerichtete, sehr saubere Zimmer. Preis-/Leistung top. Lage ideal. Nut zu empfehlen😄

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
8.9

Für das was ich suchte und brauchte, absolut zufriedenstellend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 37 Recenze
28 pro 2016
8.6

You need to catch a bus 53 and then line 3 or 6 on the subway to get to the city centre Marian Place. It isn't a really central location but the bus then train transfer is easy and only takes about 20 mins to get to the city. The breakfast at the hostel is good and included in the price. Towels are 2 euros each. This hostel gets really busy with school groups from places like Italy and Spain coming through. They have a lot of rooms and the foyer can get busy. Overall a good stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 pro 2016
8.0

Secure, good breakfast, and clean. Wifi constantly cut out, which was a bit of an annoyance, but worth it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 pro 2016
8.0

Giusta location, pulito, confortevole, colazione fantastica. Raccomandato!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2016
6.0

This hostel is perfectly nice, clean and worth the price. We had a twin room with ensuite and the shower was amazing! Really hot and very good pressure. The location is a little far away, about a 45 minutes walk to Marienplatz, but there is a tram/ train and bus that can take you to the centre quickly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.