Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Haus International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 433 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 433 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2017
7.7

Good stay, but too many teenagers being loud all night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
6.3

Siamo stati con la famiglia dal 28/4 al 1/5. Aspetti positivi: la posizione dell'ostello abbastanza comoda per la visita della città usando i mezzi pubblici e la colazione a buffet varia e abbondante. Aspetti negativi: il non rispetto delle regole di convivenza da parte degli ospiti (rumori, schiamazzi notturni e al mattino presto), il rapporto prezzo/servizi offerti (stanza piccola per 4 persone e con problemi al sifone del bagno con conseguente puzza stagnante).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 dub 2017
8.9

This hostel was pretty nice. We stayed in a private room that was good. They let us check in early which was really nice! Overall, it's a decent hostel even if it doesn't have the very best facilities.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 bře 2017
6.3

I was dismayed at the smoking in the next room which filtered into my room. I thought it would be smoke free. The showers were cold. It's really a place for school groups and many young people who smoke.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2017
5.7

Durch mein Fernstudium hab ich jetzt schon viele Hostels kennengelernt, so zunufriefen war ich noch nie. Das Zimmer war ok, Haare lagen auf dem Boden, Betten waren sauber. Allerdings startete um 17 Uhr die Party auf dem Flur unter mir, von der Lautstärke hätte es auch in meinem Zimmer sein können. Um die Uhrzeit theoretisch kein Problem aber wenn so etwas bis 4 Uhr nachts andauert, sollte das Personal sich um eine Lösung kümmern. Zumal es in der 2. Nacht nicht besser war. Sehr enttäuschend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 bře 2017
7.4

A comfortable stay. Hearty breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2017
10.0

Da Zwischensaison sehr ruhig. Tolles, reichhaltiges Frühstück. Einfach eingerichtete, sehr saubere Zimmer. Preis-/Leistung top. Lage ideal. Nut zu empfehlen😄

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
8.9

Für das was ich suchte und brauchte, absolut zufriedenstellend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.