Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hatters at Hilton Chambers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 3,881 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 3,881 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 6.7
  • Zařízení 7.0
Hatters at Hilton Chambers Located at 15 Hilton Street, , Manchester.
Hatters at Hilton Chambers
England
Manchester M1 1JJ 15 Hilton Street
76% 3881
53.4829511 -2.2344571
Hatters at Hilton Chambers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • danielruben341
  • Česká republika, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
22 srp 2016
9.1

Good Location, easy to find.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
4.3

I stayed there for 2 night and it is the worst hostel I've ever been. Super noisy - I cannot fall asleep until 4 to 5 a.m. EVERYDAY! It doesn't help even you close all the windows. Also, you cannot close the window because of the strong strange smell. Will never be there again.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 srp 2016
8.9

Pase solamente una noche, habitación y baños limpios. Muy buena seguridad. Con sala de juegos, desayuno. A 5 min caminando de la catedral de manchester

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
17 srp 2016
9.1

Best hostel I've been to in the UK by far. The area is very central and safe, also a great place to meet other travellers if you're solo. Really good atmosphere, clean facilities, well equipped kitchen, comfy beds, lockers for valuables and great, cheap discounts at the hostel bar. I ended up booking an extra night i was having such a good time. A great hostel I'd happily return to.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • RachelBay
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2016
8.3

The people there were fantastic. It's within walking distance to a lot of shops. Would definitely return

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
15 srp 2016
6.6

Pas de casier sécurisé dans les chambres et assez bruyant quand la chambre est au niveau de la réception.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 srp 2016
10.0

Very friendly atmosphere, enjoyed my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carrara_af1092
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
7.1

Ótima localização, bem próximos dos principais pontos turísticos da cidade, equipe muito bem receptiva. Faltou melhorar um pouco nas camas que era um pouco ruim, a limpeza estava razoavelmente em ordens, o hostel não tem local de deixar as malas, tive que deixar em cima da minha cama, achei um pouco inseguro.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 srp 2016
5.4

Mitten im assivirtel, die ganze nacht Sirenen und Alarmanlagen. Isolation der Fenster nicht vorhanden. Mülleimer wurde nie geleert das Fenster zu Zeiten Viktoria der I zum letzten mal geputzt. Zimmertür nicht richtig abschließ bar.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 srp 2016
5.1

Horrible la atencion, principalmente de una de las chicas de la recepcion. Nunca me habian contestado tan de mala manera solo por hacer una pregunta. Una mal educada!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.