Hostelworld.com

Hatters Hostel- Liverpool

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 3,795 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 3,795 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.0
Hatters Hostel- Liverpool Located at 56/60 Mount Pleasant, , Liverpool.
Hatters Hostel- Liverpool
England
Liverpool Merseyside L3 5SD 56/60 Mount Pleasant
82% 3795
53.4035965 -2.9721450
Hatters Hostel- Liverpool
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
8.9

I stayed just one night and it was very goid, the atmosphere its lovely and the place is really nice, the only thing was that the bathrooms werent very clean, all the rest was good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
6.0

My room was completely dirty, a lot of alcohol bottles left over, and when I arrived to sleep my bed liners were dirty. The people in my room arrived at 6am shouting without any respect for those who were sleeping... My experience was an absolute nightmare!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 dub 2016
8.9

Over all great and helpful staff. I just found odd that the common area was closed for a private event. Still everything was clean, neat, safe and worth it. Location is just amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 dub 2016
5.4

It was my worst stay in the UK. Specially because of the temperature of the hostel. It was very cold. In my room I could not sleep properly for the two nights. Outside was like 5º and inside was like 10°. I asked 2 times for them to turn the heat or to make it warmer but it didnt make a difference. I have a cold now and it is not good.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 dub 2016
6.9

I stay in a female room, to 8 people, but the room is real small, I thing it's difficult stay 8 people and luggage inside. The lockers in room dont work.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2016
8.9

People who work at the hostel are not very friendly or polite. But the hostel is really amazing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 dub 2016
7.1

Bien ubicado, las habitaciones son espaciosas aunque los lockers son algo pequeños...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
9.4

Assolutamente consigliato, posizione ideale vicino a Concert square, al liverpool one ed a dieci minuti scarsi di camminata dai Docks. Ristrutturato di recente ( c'era stato ormai ben 5 anni fa ed era completamente diverso) l'unico appunto da fare rigurada gli ambienti comuni, che potrebbero essere tenuti un pochino meglio, ma ovviamente ciò dipende anche dall'educazione di chi passa dall'ostello. Assolutamente stra consigliato per qualsiasi tipo di viaggio dobbiate fare a liverpool.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
10.0

Muy linda la ubicación del Hostel..esta en el centro y a pocas cuadras de la zona de las discos. El desayuno muy bueno y tiene una cocina cómoda. Lo único negativo fueron los colchones, era como dormir arriba de resortes jaj

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
8.3

had a really nice stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.