Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Harvey's Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 112 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 112 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čvc 2017
10.0

It's a lovely place to stay. The rooms are very charming, tidy and make you feel like home. The owners are the friendliest people around, very helpful and kind.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čer 2017
8.3

Sehr nette Atmosphäre. Lecker Frühstück. Besitzerin geht auf jeden Wunsch ein

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čer 2017
10.0

Harvey's Guesthouse is wonderful! The hosts were very friendly and hospitable. They were so helpful in offering advice as far as things to see and do during our short stay in Dublin. Purchasing the Do Dublin 3-day pass was a very valuable asset as it provided convenient transportation as well as seeing top points of interest in Dublin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
9.7

We loved Nicholas - he's an absolute sweetie! Very helpful, interesting to chat to. He definitely went the extra mile for us, letting us check in early since we'd been up for over 24 hours with flights. NOTE** Make sure you ask about the parking schedule! We didn't and we ended up getting clamped and an €80 ticket.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 dub 2017
9.1

Had a super stay there! The family who is running the B&B is just awesome. I totally recommend. Rooms are clean, breakfast is good, and the house can be easily reached from the airport (bus 41 to Dorset str., 2,70€). Wifi is available in the public living room (I haven't tried) and to the city centre it is a ~15-20min walk. When I visit Dublin the next time, I'll definitely go there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
9.1

War ein ordentliches und sauberes Guesthouse mit sehr hilfsbereitem landlord. Zu Fuss ca. 15 min von der O'Connell Bridge entfernt. Die Straße ist schon befahren also entweder ein Zimmer nach hinten raus oder Ohropax.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

Harvey's guesthouse was a wonderful place to stay and the free street parking was great. The hosts were welcoming and accompdating. It is situated very close to city centre. I would definitely recommend this as a wonderful place to stay with your family or friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
8.6

Alle, die Lust auf eine typische liebevolle irische Familie haben, werden sich in Harvey's Guesthouse sehr wohlfühlen. Es ist zwar nicht der neuste Schrei, das Hostel sowie unser Zimmer waren aber sauber und hat einen unglaublichen Charme und die Gastgeber waren so herzlich, dass man sich nur wohlfühlen konnte. Die Lage war außerdem auch sehr vorteilhaft. Vom Flughafen gut mit dem Bus zu erreichen (ca. 30 ) und bis in die Innenstadt (Tempel Bar) sind es auch nur gute 20 min. Fußweg. Vielen Dank

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.