Hostelworld.com

Harvey's Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 92 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 92 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.5
Harvey's Guesthouse Located at 11 Upper Gardiner Street, , Dublin.
Harvey's Guesthouse
Ireland
Dublin Dublin 1 11 Upper Gardiner Street
86% 92
53.3579795 -6.2604582
Harvey's Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Hong Kong, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2015
9.4

Very hospitable place. Hot showers. Wifi signal is a bit on the weak side but not a big problem.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2015
5.7

As being in HostelWorld we expected to book a hostel, not a hotel. The price was really high for its location and not including breakfast. 160 euros 3 people. Come on, that's incredibly expensive.There was no wi-fi in the rooms and the house was very old. Aylish was very helpful and kind everytime we asked for information. Besides, I payed a deposit of 4 euros in case we didn't go and hostelworld hasn't refund me that money.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 zář 2015
9.1

I stayed right under the roof, so I had no wi-fi at that height (it worked only in the lobby and at the first two floors at the time of my visit). The room was clean and cozy. Although my window was opening into the street, it was not too noisy (but earplugs won't hurt if you wake up easily). The staff was very kind. The neighborhood is not much fun, but it takes less than 10 minutes to get to the central part of the city.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2015
7.7

sind sehr freundlich und warmherzig aufgenommen worden, obwohl wir nur 2 Nächte gebucht hatten

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2015
10.0

A very welcoming, friendly and helpful hotel, just a short walk from the centre so it was quieter than the centre. I would definitely go and stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2015
8.0

personale eccellente e accogliente, pulizia ottima rispetto anche agli altri ostelli in cui sono stato in irlanda. sono stato un po'sfigato ad avere la finestra sulla statale e le finestre non sono insonorizzate e poi manca ascensore, farsi quattro piani a piedi con le valige non sono comodi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2015
8.6

The Hist and Hostess were wonderful and very helpful. It is my place in Aberdeen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
1 čvc 2015
6.6

too expensive

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
17 čer 2015
6.6

I cancelled my reservation within the cancellation period. No problems and the guesthouse was very gracious and prompt confirming my cancellation.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.