Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hanoi Kangaroo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 183 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 183 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.6
Hanoi Kangaroo Hostel Located at 71 Hang Luoc street- Hoan Kiem-Hanoi, , Hanoi.
Hanoi Kangaroo Hostel
Vietnam
Hanoi Hoan Kiem 20000 71 Hang Luoc street- Hoan Kiem-Hanoi
80% 183
21.0369350 105.8486290
Hanoi Kangaroo Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 led 2017
8.3

For those who like to stay in the Old Quarter it is a good spot. The staff is very helpful, especially in giving a good overview over the food options (would definetely recommend to follow!) There are also loads of opportunities (and offers) to boook tickets, etc. helpful and makes traveling easier for those who like that. Atmosphere is almost none because of the lack on a community room. Its definetely more a Hotel than a Hostel! Had a private room and liked it a lot.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
1 led 2017
9.4

If you are looking for a budget hotel this is the place to stay. Great location and even better staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 pro 2016
2.6

De realiteit strookte niet met de foto's. Het was vies en vuil. Het bad stond los op de grond waardoor je bijna viel bij het douchen. Het was oud en bijna bouwvallig.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 lis 2016
8.9

We really enjoyed our stay here. The staff were so helpful and organised. We booked ha long bay with them, we got a good price. We also came back and booked the bus to sapa with them. Then we came back and stayed before our flight out. Really nice stay and the breakfast is tastey tooo! Would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 lis 2016
8.0

The rooms are cheap and that's what you get. Our bathroom smelled, and it was a bit of noisy. (We slept on the first floor so we heared everything) The free breakfast and the location were good! Also the staff was friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • psulantay
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2016
10.0

Excelente estadía en este hotel muy buena ubicación y excelente servicio!!👍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 říj 2016
8.9

Overall, i was a nice stay. All the staffs are accommodating specially Anna. Best value for money. ^^

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
8.3

Die Zimmer waren sauber aber nicht klinisch rein:) Die Lage ist perfekt um die Stadt zu erkunden und den Nachtmarkt zu erleben (am Wochenende). Die Reisen die wir im Hostel gebucht haben (Sapa und Halong) waren vom Preis-Leistungs-Verhältnis super (ein bisschen Handeln schadet trotzdem nicht ;))! Das Englisch an der Rezeption war manchmal etwas holprig aber wir haben immer das bekommen was wir wollten:) Das Frühstück ist einfach aber lecker.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.