Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Han Tang Inn Hostel

  • NO.7 Nan Chang Xiang, South of Xincheng Square, Xi'an, Čína

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3690 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3690 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 zář 2017
10.0

The Hang Tang is probably the nicest hostel we have stayed in - certainly is the nicest hostel we have visited in China. We had a private room with a shared bathroom. Emily and the rest of the staff from the lovely domestic staff to the front desk team were at all times friendly, knowledgeable and helpful. Wouldn't have expected better service at a 5-star hotel. The tour to the Terracotta Warriors was hosted by Zha Zha - vivacious, knowledgeable, good English, good clear instructions. Thanks xxx

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
13 zář 2017
10.0

Cool place where you can find a lot of other international travelers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2017
10.0

Excellent hostel with friendly and knowledgeable staff. Good atmosphere and good food too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 zář 2017
10.0

Can't complain, it's a solid hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
10.0

Nice place nice staff nice location. Would stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 zář 2017
9.7

Amazing hostel with very helpful staff (special thank you to Helen who helped me with my backpack lost by the airline). rooms were clean, good atmosphere, great location. wifi works well. my only complaint was you can't use the pool table after 10pm, not a big deal though

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ninabi
  • Izrael, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 zář 2017
8.9

This hostel is great for people who like hostel-party atmosphere. Personally it's not my cup of tea, so I checked out very quickly. But the staff, location, facility and cleanliness are great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
9 zář 2017
9.7

The place to be in Xi'an, the staff was helpful and nice. Tips: Go to Papaya for having fun, eat at the bbq place close to the hostel (10 meters).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 zář 2017
9.4

Perfect for 2-3 nights. Really nice and friendly staff. The bathrooms are old but very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 zář 2017
9.7

Nice rooftop area, clean rooms, good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×