Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hairy Lemon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 306 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 306 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
20 čvc 2017
6.9

Good for the beach, amazing views from the balcony and lovely pancake breakfast, but a bit overcrowded.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čvc 2017
10.0

Awesome place. All the staff are friendly and helpful. A great place to make new friends and get advice about travelling. Definitely one of the best hostels I have stayed in, in Europe!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 čer 2017
10.0

Love love love this hostel awesome staff and amazing atmosphere

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 čer 2017
10.0

Best hostel we stayed at during our Balkans trip. A small hostel with such a good vibe, amazing views and the nicest people, we extended our stay there and would have stayed longer if we could have. Couldn't recommend enough.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
16 čer 2017
8.6

The hostel was a bit far from the center of town but the staff was extremely friendly and helpful! There were only two bathrooms which was not enough for the hostel when it was at full capacity. Also, the kitchen was great, but the common areas could use some expanding

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
10 čer 2017
10.0

What a bunch of legends these humans are if you come to saranda and don't stay here there's a 96.4% chance you could be stoopid

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 čer 2017
10.0

This place is where you need to stay. The staff are beyond awesome, and will help you in anyway possible. It has a family chill vibe, where you can hang out with everyone or find your own space. They organize dinners or event every other night. This was a hard place to leave because of the staff. Cannot recommend this place enough

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
8 kvě 2017
9.7

Great atmosphere and helpful staff. The view is great. I loved the unlimited pancakes for breakfast with homemade spreads.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
8 kvě 2017
7.1

Good hostel, great wifi, Corey was awesome and super helpful! Only one bathroom though and it's a tiny little hostel, but the unlimited pancakes were lovely

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 dub 2017
10.0

Excellent hostel run by an amazing couple. They were very helpful and I can't fault this place. This truly felt like a home as opposed to a hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.