Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Whistler

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 826 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 826 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2017
6.9

Every thing is fine but there is no any applian.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • john8385
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čer 2017
9.4

Great hostel. Hi Hostels in general have high standards. It is located a bit outside of Whistler though sonwe had tondrive up and down a couple of times.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
10.0

Great place to hang out for the weekend!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 kvě 2017
10.0

Très belle auberge, je la recommandes à tout le monde. Le personel est très acceuillant, l'endroit est très propre. À tous les jours, ils viennent faire le ménage des chambres.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • frederikhebo7497
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
8.9

Great hostel, nice, clean and fantastic! But is located 30min away from village where everything happens...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2017
9.7

Heel behulpzaam en vriendelijk personeel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 kvě 2017
8.6

I was pleasantly surprised, loved the 4 bed rooms, very clean and well set up rooms. There was some renovations taking place but this did not impact me at all. The location is beautiful with many hiking trail literally right outside the door, but a little far from the village. There is a bus that runs quite frequently right out front of the hostel. I definitely will stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
9.7

The hostel is in a great location with plenty of activities and superb landscape all around. The room (we had a private room with ensuite was great. The kitchen was well organised was well equipped and clean and the surrounding views from the the well lit dining room were great. Staff were very helpful and friendly. We would recommend this hostel to anyone

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
20 kvě 2017
9.4

Great hostel. Excellent kitchen facilities. We hired bikes from the hostel which were great value. It's slightly out of town but we enjoyed the quieter area ( great views) and we had a car so was no problem. Recommend this one!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 kvě 2017
9.1

The hostel is really nice and modern inside, and the dorms almost feel like hotel rooms. The kitchen and common area facilities were also good. Although it is out of whistler village, it's only a 25 minute bus ride in and there's quite a few walks you can do around the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.