Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Vancouver Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 1,187 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 1,187 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.8
HI-Vancouver Downtown Located at 1114 Burnaby Street, , Vancouver.
HI-Vancouver Downtown
Canada
Vancouver BC V6E 1P1 1114 Burnaby Street
80% 1187
49.2798165 -123.1329202
HI-Vancouver Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
7.4

My room had a smell to it and it was very unpleasant. Overall the hostel needs some little touches to bring it up a notch.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • david89
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
8.6

I would stay there again, and probably will.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 led 2017
8.9

One of the best hostels I have stayed in. A bit old but that's what you expect with a hostel. Breakfast is very good!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
9.1

My room was cold and there was no temperature control in the room. Other than that, everything was comfortable and quiet and clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 pro 2016
10.0

Clean and quiet, very convenient location. I don't normally like staying in hostels but this experience was good! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
9.7

Great breakfast spread, very clean and great location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2016
3.7

Dirty room. rude and unhelpful staff with no knowledge of the city. absolutely not worth what you pay for.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 pro 2016
7.1

Overall the hostel is okay. A lot of older people (50+) stay there and don't get me wrong, but these are not the people you would expect to stay in a hostel. The staff was mostly nice, depends on who you talk to. The showers were clean and the breakfast was nice. The keycards weren't working properly, I had to get mine fixed twice during a one-week stay. I've stayed in 3 other Hi-hostels so far and I liked this one definitely the least.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 pro 2016
8.0

Sommige mensen van het personeel waren zeer vriendelijk en behulpzaam, helaas niet iedereen. De locatie vind ik echt een plus punt, mooi deel van Vancouver, niet al te druk en aan het strand. Het ontbijt is inbegrepen en heel goed. De wifi verbinding is zeer matig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
27 lis 2016
10.0

Super auberge, je recommande !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.